Home / Politica / LOVITURĂ în PNL: 80% dintre femeile unei filiale județene au trecut la rivali . PNL nu mai exista . A fost inghitit de PDL

LOVITURĂ în PNL: 80% dintre femeile unei filiale județene au trecut la rivali . PNL nu mai exista . A fost inghitit de PDL

Aproximativ 80% din organizaţia de femei a PNL Târgu-Jiu a trecut la ALDE, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, copreşedintele ALDE Gorj, senatorul Dian Popescu.

Potrivit sursei citate, motivul pentru care fostele membre PNL au recurs la acest gest este acela că vechii liberali sunt marginalizaţi în cadrul partidului.

Anterior, senatorul a ocupat funcţia de co-preşedinte al PNL Gorj.

„Fosta preşedintă a organizaţiei de femei a PNL s-a înscris în ALDE cu adeziune cu tot, împreună cu tot grupul femeilor liberale, femei cu care am lucrat timp de 7 ani. Vechii liberali sunt marginalizaţi, iar actualul PNL şi pe liste la CJ şi pe cele ale organizaţiei municipale nu sunt decât vechii pedelişti, deci practic PNL-ul de astăzi este vechiul PDL. (…) Cu adeziuni, circa 80% din organizaţia de femei este aici. (…), a spus Dian Popescu.media-145382264852990700
Totodată, Dian Popescu a precizat că va fi pe listele ALDE pentru Consiliul Judeţean (CJ) Gorj, iar după alegeri va candida pentru postul de preşedinte al instituţiei.

„Am vorbit la Bucureşti şi vom negocia, chiar dacă presupune întreruperea mandatului meu de senator şi voi candida după alegeri la preşedinţia Consiliului Judeţean. Într-adevăr lumea trebuie să ştie, preşedintele CJ se alege dintre consilierii judeţeni (…)”, a spus Dian Popescu, scrie agerpres.ro.

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda posibilul viitor președinte al Comisiei de Control a SRI

Senatorul PSD Claudiu Manda ar putea fi președintele Comisiei parlamentare de control al activității Serviciului …

Un comentariu

  1. gogu de la scularie.

    Mai înainte pnl era soarele.Acum improscam cu noroi.Cand mergi cu o doctrina(de dreapta)mergi pana la capăt,indiferent de oamenii care o pun in aplicare(vorbesc de cei de la centru nu de maimutoii locali)E jenant ca acum sa prezinti stiri negative despre cineva care te-a facut mare.Asta spune tot despre obiectivitatea jurnalistica si caracterul omului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *