Home / Local / Liceul Independenta Calafat in topul judetului Dolj la simularea Bacalaureatului

Liceul Independenta Calafat in topul judetului Dolj la simularea Bacalaureatului

Au fost făcute cunoscute rezultatele la simularea Bacalaureatului. Conform statisticii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, procentul de promovabilitate al elevilor de clasa a XII-a a crescut cu mai mult de 5%.

„Avem 36,78% din elevii prezenţi la examen, care l-au şi promovat, faţă de 31,65% anul trecut, vorbind doar de clasa a XII-a. Pentru penultimul an de liceu, avem 25,96% promovabilitate, aproape la fel ca anul trecut. La clasa a XII-a, din cei 6.198 de elevi înscrişi, s-au prezentat la susţinerea probelor 4.187, iar la clasa a XI-a au intrat în bănci 3.655 de adolescenţi, din 4970 de şcolari”, a declarat prof. Alexandrina Năstase,inspector în cadrul ISJ Dolj.

La Craiova, pe primele locuri se situează Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, Colegiul Naţional „Carol I”, Colegiul Naţional Pedagogic „Ştefan Velovan” şi Colegiul Naţional „Elena Cuza”. În judeţ, primul în top este Liceul Teoretic „Independenţa” Calafat şi, deja binecunoscut, Liceul Teoretic „Constantin Brîncoveanu” Dăbuleni. De asemenea, rezultate satisfăcătoare s-au observat la Liceul Teoretic din Amărăştii de Jos.Liceul Independenta Calafat In Topul Judetului Dolj La Simularea Bacalaureatului

Despre slasher

Check Also

Liceul Teoretic „Independenta” din Calafat este o institutie de prestigiu recunoscuta la nivel national

În cei 100 de ani de existenţă, Liceul „Independenta” din Calafat, având în prezent reputaţia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *