Home / Politica / Liberalii pun interesul de partid mai presus de interesul calafetenilor ! Adelica ar putea fi exclus pentru ca a votat pentru binele comunitatii !

Liberalii pun interesul de partid mai presus de interesul calafetenilor ! Adelica ar putea fi exclus pentru ca a votat pentru binele comunitatii !

Ieri in sedinta consiliului local mai multe hotarari importante pentru localitate au trecut cu votul unui consilier PNL si anume al domnului Vasile Adelica , fost viceprimar in doua randuri al municipiului Calafat . Acesta a votat mai multe hotarari propuse de primarul Lucian Ciobanu alaturi de majoritatea din consiliul local intre care trecerea unui teren in domeniul privat al consiliului care reprezinta practic un bun castigat de catre comunitatea locala si banii pentru clubul sportiv al dlui Pop Alexandru .
Datorita acesui vot pe care dl . Adelica l-a dat in interesul comunitatii , acesta se pare ca va fi supus discutiei in cadrul organizatiei locale a PNL unde mai multi membri cer excluderea sa pentru ca ar fi pus interesele calafetenilor mai presus de interesele partidului . La primirea mandatului consilierii locali depun urmatorul juramant : „Jur sa respect Constitutia si legile tarii si sa fac, cu buna-credinta, tot ceea ce sta in puterile si priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei (orasului, judetului). Asa sa-mi ajute Dumnezeu.” conform art. 7 al legii 393/2004 privind statutul alesilor locali . Legea spune clar „pentru binele Locuitorilor ” nu scrie nicaieri „pentru binele partidului „. Daca Adelica trebuie exclus din consiliu pentru ca a votat impotriva partidului , ce ar trebui sa pateasca cei care voteaza impotriva orasului ?
Liberalii calafeteni nu ar trebui sa uite ca inainte de a fi condusi de o avocatica mediocra ( alina gorghiu cu litere mici ) au fost calauziti de marele om de stat care a fost Bratianu . Cu siguranta cand acesta era conducătorul delegației române , la Conferința de Pace de la Versailles calitate in care i-a revenit obligația de a răspunde reproșului semnării de către România a unei păci separate cu Puterile Centrale în 1918 (Pacea de la Buftea) transformand aceasta pozitie nefavorabila intr-o victorie prin convingerea aliaților cu privire la justețea revendicărilor teritoriale ale Regatului Român , nu se gandea ca dupa mai putin de un secol urmasii sai in PNL vor exclude un consilier care a votat pentru interesul localitatii in care traieste .
Curios este ca dl Adelica are in PDL – PNL vechime mai mare decat a tuturor la un loc a celor care vor sa-l excluda si a stat alaturi de acest partid in momente foarte dificile . In sedinta de consiliu Adelica a avut de ales . A avut de ales intre a fi barbat si a fi carpa si a ales sa fie barbat votand conform propriilor convingeri . A avut de ales intre a fi urmasul lui Bratianu sau a fi slujbasul alinei gorghiu si a ales sa fie urmasul lui Bratianu . Prin votul sau Adelica a demonstrat ca este liberal adevarat si a pus comunitatea mai presus de partid asa cum Bratianu a pus mereu tara inaintea partidului .
Chiar daca veti fi exclus din PNL , dle Adelica plecati cu fruntea sus in aplauzele tuturor calafetenilor .

adelica

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Un comentariu

  1. Bravo…ma bucur pt.atitudinea avuta.De ar mai fi macar vreo 3-4…ne propășim.Nu mai au os de ros toți neavenitii…milogii cu functii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: