Home / Local / La Calafat capitalul roman este mai serios decat cel german ! Primarul Lucian Ciobanu s-a implicat pentru atragerea investitorului !

La Calafat capitalul roman este mai serios decat cel german ! Primarul Lucian Ciobanu s-a implicat pentru atragerea investitorului !

La Calafat s-a intamplat o minune . Capitalul romanesc a fost mai serios decat cel german . Dupa ce anuntata investitie germana de la Marcelobenne a intrat in impas iar afacerea a cazut primarul Lucian Ciobanu s-a implicat in atragerea altui investitor pentru ca orasul sa nu piarda aceasta afacere generatoare de locuri de munca . Astfel halele au fost cumparate de un investitor craiovean care are conexiuni importante cu orasul noastru . Acesta va realiza tot productie urmand sa creeze cateva zeci de locuri de munca . Mai mult o parte dintre hale vor fi inchiriate unui investitor italian care va realiza tot activitati de productie . Intamplarea de la Calafat ne arata din nou daca mai era nevoie ca singurul capital pe care te poti baza in permanenta este capitalul autohton care in proportie covarsitoare este reinvestit in Romania .

Despre slasher

Check Also

Un tânăr de 17 ani s-a înecat în Dunăre la Calafat

Un tânăr de 17 ani a fost găsit fără suflare, sâmbătă dimineață, în Dunăre. Acesta …

6 Comentarii

  1. Felicitări domnului primar. Rezolvați si ci câinii. Acum o luna am fost muscata de câine chiar în curte la Financiar.

  2. ASA PRIMAR ,MAI ZIC SI EU….FELICITARI …

  3. Felicitări D-L Primar pt atragerea investitorilor la Calafat !!!

  4. HAI SA O VEDEM SI PE ASTA …. IAR DESPRE INVESTITORUL ITALIAN …SE STIE CA ESTE TOT CEI CARE AU FOST ACOLO INAINTE ,SE VOR MUTA INAPOI CA SA NU MAI PLATEASCA CHIRIE UNDE SUNT …ASA CA DE LA 100-150 DE LOCURI DE MUNCA SA AJUNS LA ZECI (10-20)….

  5. Inca o data sint pacaliti Calafetenii , dar s-au obisnuit!! De cind sint condusi de oameni competenti , nu mai ave-ti caldura , locuri de munca , nici macar demnitate !!!!Totul se vinde acolo , chiar so dreptatea ! Aloooo comisia de abuzuri aRead more …

  6. Mai intai taiati tortul ,felicitarile pe urma ,nu trebuie sa isi faca decat treba !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: