Home / Local / La Calafat capitalul roman este mai serios decat cel german ! Primarul Lucian Ciobanu s-a implicat pentru atragerea investitorului !

La Calafat capitalul roman este mai serios decat cel german ! Primarul Lucian Ciobanu s-a implicat pentru atragerea investitorului !

La Calafat s-a intamplat o minune . Capitalul romanesc a fost mai serios decat cel german . Dupa ce anuntata investitie germana de la Marcelobenne a intrat in impas iar afacerea a cazut primarul Lucian Ciobanu s-a implicat in atragerea altui investitor pentru ca orasul sa nu piarda aceasta afacere generatoare de locuri de munca . Astfel halele au fost cumparate de un investitor craiovean care are conexiuni importante cu orasul noastru . Acesta va realiza tot productie urmand sa creeze cateva zeci de locuri de munca . Mai mult o parte dintre hale vor fi inchiriate unui investitor italian care va realiza tot activitati de productie . Intamplarea de la Calafat ne arata din nou daca mai era nevoie ca singurul capital pe care te poti baza in permanenta este capitalul autohton care in proportie covarsitoare este reinvestit in Romania .

Despre slasher

Check Also

Tanar din Motatei la inchisoare pentru ucidere din culpa

Potrivit IPJ Dolj, ieri, 10 ianuarie 2018, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate …

6 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *