Home / Politica / Klaus Iohannis anunță sfârșitul lui Ponta: Guvernul PSD nu va exista multă vreme

Klaus Iohannis anunță sfârșitul lui Ponta: Guvernul PSD nu va exista multă vreme

Klaus Iohannis îi face triste sărbătorile de iarnă lui Victor Ponta. Președintele anunță că vrea ca guvernarea PSD să plece cât mai repede, iar una cu PNL la putere să îi ia locul.

”Lucrurile nu vor putea evolua corect decât din momentul în care guvernul va fi din aceeaşi formaţiune politică cu mine, şi nu din partea adversarului. Nu se va întâmpla repede, dar sper ca schimbarea să aibă loc în 2015. Sau cel târziu în 2016, după alegerile legislative’, a spus preşedintele Klaus Iohannis într-un interviu publicat marţi pe site-ul săptămânalului francez L’Express.

Iohannis spune că relația cu Ponta nu o să fie una ca șoarecele cu pisica și speră ca Guvernul PSD să pice la prima moțiune de cenzură.

”Atunci când mi-am anunţat candidatura am spus că vreau să fac lucrurile altfel, adică printr-un alt stil de a aborda politica: mai puţin scandal, mai puţină gălăgie, mai multă concentrare pe esenţa problemelor. Este exact ceea ce o să fac. Nu mă veţi vedea certându-mă la vreo televiziune cu primul ministru, oricare ar fi el. Faptul că acum primul ministru este fostul meu adversar din campania electorală, sigur, e o notă aparte şi va face colaborarea poate un pic mai complicată mai greu de gestionat, însă indiferent de acest lucru, ceea ce trebuie rezolvat sunt problemele românilor, nu ale unui preşedinte sau ale unui prim ministru. Voi face astfel încât colaborarea cu guvernul să fie corectă. Dar poate că guvernul PSD nu va exista multă vreme…”, a mai spus Iohannis.media-141936017899292900

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: