Home / Sport / JUCATORI FANTASTICI ! Hagi in acelasi TOP 5 cu Messi !

JUCATORI FANTASTICI ! Hagi in acelasi TOP 5 cu Messi !

Gheorghe Hagi, fostul căpitan al naţionalei de fotbal a României, a fost inclus de revista France Football între primii cinci jucători de picior stâng din ultimii 20 de ani.

„Maradona al Carpaţilor. Trei cuvinte, un supranume, totul e spus”, scrie France Football, care îl situează pe Hagi pe locul 5 în topul celor mai buni fotbalişti de picior stâng din ultimele două decenii.

Pe primul loc în acest clasament este argentinianul Lionel Messi, urmat de uruguayanul Alvaro Recoba, galezul Ryan Giggs şi un alt argentinian, Fernando Redondo.

După Hagi, top 10 este completat, în ordine, de brazilianul Roberto Carlos, francezul Hatem Ben Arfa, olandezul Arjen Robben, brazilianul Rivaldo şi germanul Mesut Ozil.56eabca895f9cf5b11000000

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Dunarea Calafat masacrata la Cetate : Tractorul Cetate-Dunarea Calafat 6-1 !

Pe stadionul din Cetate s-au intalnit sambata dimineata echipele Tractorul Cetate si Dunarea Calafat, intr-o …

2 Comentarii

  1. Oferta deosebita-COLABORARE publicare anunțuri online, inclusiv piata MLM americana. Se lucrează comod de acasă. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC; nu este necesară experiență. Asiguram: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal. Important! Acest proiect vizează si piața americană. Se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Pentru mai multe informații, contactati-ma la adresa: slavila.precup@yahoo.ro , cu mesajul “ INFO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 11 =

%d blogeri au apreciat: