Home / Local / Iulia Lazăr absolventă a Lic.Teoretic Independenţa din Calafat,are nevoie de ajutorul nostru !

Iulia Lazăr absolventă a Lic.Teoretic Independenţa din Calafat,are nevoie de ajutorul nostru !

În timp ce pentru fiecare dintre noi o nouă zi este echivalentă cu un nou răsărit şi implicit cu un nou vis,pentru IULIA ziua de mâine înseamnă o nouă luptă, o bătălie cu moartea,pe care aceasta este nevoită să o câştige zi de zi.IULIA LAZĂR absolventă a Lic.Teoretic Independenţa Calafat şi actuală studentă în cadrul Universităţii din Craiova,a primit de curând diagnosticul de cancer pulmonar.
SINGURA ei şansă o reprezintă o costisitoare operaţie în străinătate.Dăruieşte ! Ajută ! Fii tu semnul prin care Dumnezeu mai acordă o şansă ca drumul ei abia început să nu se sfârşească brusc !
CONT BANCAR : BRD : RO82BRDE170SV9241827170
NR CONTACT : 0751.018.770 (Sorin Lazăr)

Iată ce ne spune chiar Iulia pe pagina ei de Facebook :

Să vă spun cum este povestea mea!
În luna anului septembrie 2015 am fost diagnosticată cu cu o tumoră renală! Nu ştiam cum este toată treaba, cât de grav este şi cum vor evolua lucrurile. În octombrie m-am operat crezând că totul se va termina şi viața mea va începe să redevină la normal. În luna noiembrie am primit o altă veste cumplită că acea tumoră este malignă într-un stadiu destul de avansat. Au urmat luni de tratament care m-au slăbit, acum în ultima perioadă când lucrurile au avansat, dar nu în favoarea mea! De la acea tumoră avansată au apărut metastaze pulmonare, iar acum starea mea s-a agravat când mi-au apărut şi metastaze la ficat. Ajutorul vostru în îmi este necesar deoarece împreună cu familia mea luptăm să ajungem în străinătate pentru un tratament eficient şi pentru că îmi doresc să fiu sănătoasă şi să trăiesc!

11069742_785100501567502_8350333902308214869_n

Despre slasher

Check Also

Ziarul de Calafat , RDO , Oltenia Sud , Actualitatea Calafeteana , Only Bad News , etc . ies in curand din neutralitate . Ce inseamna asta ?

Vedem cu mahnire ca starea de neutralitate in care se afla trustul nostru de presa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: