Home / Local / Iohannis traieste in lumea lui : „Manifestantii au exagerat ” . In lumea unde inundatiile se intampla la televizor iar romanii au vize pentru Canada .

Iohannis traieste in lumea lui : „Manifestantii au exagerat ” . In lumea unde inundatiile se intampla la televizor iar romanii au vize pentru Canada .

Deranjat vizibil de faptul ca trebuie sa iasa mai des la TV pentru cateva procente pe care analistii considera ca le va da partidului prezidential , Klaus pare tot mai plictisit de faptul ca trebuie sa explice realitatea in care traieste el unui popor de tampiti .
Sa fie clar .. .am luat vizele de Canada , nu conteaza ca niste valoni incapatanati ne blocheaza drumul . Iar inundatiile alea pe care le-am vazut la tv dupa un weekend reusit pe varful unui munte nici macar nu au fost o catastrofa nationala ci doar una regionala care nu merita atentia unui presedinte .
Acum vin si astia cu reintregirea lor . Nu inteleg tampitii ca Germania a cedat Rusiei , Moldova ? La dube ca nu putem face gesturi obscene in fata doamnei Merkel cum ar fi o ceata de descreierati unionisti care nu inteleg justetea politicilor UE . Ca acestea incalca flagrant interesul Romaniei este doar un detaliu copt in mintea involburata a realitatii unor tineri nebuni . Nebuni cum au fost si aia de la revolutie sau cei care si-au luat tara inapoi . Vor intelege insa pana la urma ca binele comun este doar cel al realitatii lui Klaus , cel in care doar Germania are intotdeauna dreptate dreptate , cel in care vor intelege toti tampitii ca sloganul „Arbeit macht frei ” a fost doar un indemn calauzitor iar pactul Ribbentrop – Molotov a avut un substrat pozitiv .

heilklaus%21coloanaav-agerman%c4%83acuceritsibiulf%c4%83r%c4%83s%c4%83trag%c4%83unfocdearm%c4%83%21_45837

Despre slasher

Check Also

Trei cetăţeni străini prinşi de poliţiştii de frontieră calafeteni încercând să intre ilegal în ţară

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în perioada sărbătorilor pascale, doi cetăţeni palestinieni şi un …

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *