Home / Local / Iohannis traieste in lumea lui : „Manifestantii au exagerat ” . In lumea unde inundatiile se intampla la televizor iar romanii au vize pentru Canada .

Iohannis traieste in lumea lui : „Manifestantii au exagerat ” . In lumea unde inundatiile se intampla la televizor iar romanii au vize pentru Canada .

Deranjat vizibil de faptul ca trebuie sa iasa mai des la TV pentru cateva procente pe care analistii considera ca le va da partidului prezidential , Klaus pare tot mai plictisit de faptul ca trebuie sa explice realitatea in care traieste el unui popor de tampiti .
Sa fie clar .. .am luat vizele de Canada , nu conteaza ca niste valoni incapatanati ne blocheaza drumul . Iar inundatiile alea pe care le-am vazut la tv dupa un weekend reusit pe varful unui munte nici macar nu au fost o catastrofa nationala ci doar una regionala care nu merita atentia unui presedinte .
Acum vin si astia cu reintregirea lor . Nu inteleg tampitii ca Germania a cedat Rusiei , Moldova ? La dube ca nu putem face gesturi obscene in fata doamnei Merkel cum ar fi o ceata de descreierati unionisti care nu inteleg justetea politicilor UE . Ca acestea incalca flagrant interesul Romaniei este doar un detaliu copt in mintea involburata a realitatii unor tineri nebuni . Nebuni cum au fost si aia de la revolutie sau cei care si-au luat tara inapoi . Vor intelege insa pana la urma ca binele comun este doar cel al realitatii lui Klaus , cel in care doar Germania are intotdeauna dreptate dreptate , cel in care vor intelege toti tampitii ca sloganul „Arbeit macht frei ” a fost doar un indemn calauzitor iar pactul Ribbentrop – Molotov a avut un substrat pozitiv .

heilklaus%21coloanaav-agerman%c4%83acuceritsibiulf%c4%83r%c4%83s%c4%83trag%c4%83unfocdearm%c4%83%21_45837

Despre slasher

Check Also

Cetăţean sirian ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Calafat

Poli i tii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat auț ș descoperit, …

Un comentariu

  1. Hei ,hei ,fraților lăsați dracului prostituția politică și informați nu fiti partinitori lăsați caricaturile si folositiva talentul pentru a informa nu pentru a vă prostitua fiindcă e foarte ușor să manipulezi dar este mult mai greu să informeRead more …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: