Home / Politica / interviu cu Cosmin Catrina presedintele TSD Calafat

interviu cu Cosmin Catrina presedintele TSD Calafat

Interviu – Cosmin Catrina, Președintele TSD Calafat

Președintele organizației de tineret a Partidului Social Democrat din Calafat este Cosmin Catrina. Este Administrator al CPRU Calafat si unul din Managerii Sunny Beach Calafat.

Ești președintele TSD Calafat. Ce planuri ai pentru organizație?
Cosmin Catrina: Din această calitate îmi propun să dezvolt organizația de tineret, să propun și să implementez cele mai potrivite proiecte pentru nevoile calafetenilor și nevoile tinerilor calafeteni. Cu colegii din organizația de tineret am avut multe acțiuni in care am reusit sa marcam cateva lucruri importante: am promovat cumpărarea produselor fabricate în România, am participat la cateva actiuni antidrug, am reusit dotarea a patru laboratoare de informatica din unitatile scolare calafetene, si am susţinut introducerea camerelor de supraveghere în Spitalul Municipal. Alte proiecte care le sustinem sunt: acordarea de alimente din partea autoritatilor locale persoanelor cu venituri reduse, continuarea construirii de locuinte pentru tineri, constructia unei cantine sociale.

Care este relaţia dintre tineri şi seniori în cadrul PSD Calafat?
Cosmin Catrina: Foarte bună, constructivă. Îi sprijinim pe seniori atunci când apelează la noi. Încercăm sa învăţăm din experienţele lor. Totodată suntem parteneri egali în luarea deciziilor și elaborarea de proiecte. Încercăm să valorizăm la maximum calitățile tinereţii: energia, rapiditatea, timpul liber, socializarea.
Sunt sprijiniți tinerii în PSD? Dar TSD-iștii sunt promovați?
Cosmin Catrina: Orice tânăr care își dorește o carieră politică trebuie să aibă răbdare. Să învețe, să-i respecte pe cei cu experiență, să producă idei și proiecte politice. Organizația de tineret este parte componentă a PSD-ului, iar entuziasmul tinereții produce rezultate bune. Numai perseverența și munca te pot promova.

Sunt tinerii garanția unei schimbări în bine?
Cosmin Catrina: Eu cred ca viitorul Calafatului depinde de viitorul generației tinere, pentru ca tinerii sunt pregatiti sa lupte pentru viitorul lor.

Cum caracterizezi relația dintre TSD Calafat cu tinerii din celelalte organizatii politice?
Cosmin Catrina: Cu tinerii altor organizatii politice din Calafat avem o relație instituțională, fiecare isi urmărește propriul drum politic. Mi-ar plăcea să cred că politica nu este doar o confruntare, ci și o modalitate de a construi proiecte si idei. Pot să vă asigur că tinerii social-democrați din Calafat își doresc doar o confruntare de idei constructive. Atât timp cât facem politică pentru a ridica standardul de viata si a tine cont de nevoile sociale ale comunitatii pe care o reprezentăm, nu trebuie sa existe confruntări inutile.
10628024_790501497657882_1644018865165057305_n

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

In curand primul sondaj realizat la Calafat ! Surprize mari !

Dupa ce un ziar realitateadunareana.ro a realizat in premiera primul  sondaj online local cu aproximativ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: