Home / Local / INEXPLICABIL ! Calafatul nu poate prelua gratuit tabara de vara din cauza problemelor din Consiliul Local !

INEXPLICABIL ! Calafatul nu poate prelua gratuit tabara de vara din cauza problemelor din Consiliul Local !

Daca ieri in presa judeteana a aparut un articol in care se prezenta situatia companiei de apa care nu poate realiza o investitie importanta din cauza opozitiei liberale din consiliul local Calafat , iata cateva alte proiecte care s-au nu au reusit sa treaca de votul consiliului . Tot in aceeasi sedinta s-a respins preluarea cu titlu gratuit a taberei de vara desi primarul Lucian Ciobanu facuse eforturi considerabile pentru a realiza acest lucru .
De asemenea s-a votat impotriva extinderii unei clinici de analize medicale necesara calafetenilor dar si impotriva realizarii unei parcari de catre patronul restaurantului GRAND care dorea sa descongestioneze traficul in acea zona in zilele in care se organizeaza evenimente .De asemenea s-a votat impotriva initiativei unui calafetean care dorea sa-si deschida o mica afacere in zona portului Calafat . Asa cum stim insa multi dintre liberali sunt oameni respectabili care ar trebui sa inteleaga ca doleantele politice se realizeaza prin dialog( asa cum a fost in cazul societatii ) nu prin incercarea de blocare a consiliului local .

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Un comentariu

  1. Consiliul local ar face bine sa uite de apartenenta politica si sa se concentreze pe nevoile orasului si al cetatenilor lui !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =

%d blogeri au apreciat: