Home / Actualitate / INCREDIBIL ! Scandal de spionaj in Oltenia

INCREDIBIL ! Scandal de spionaj in Oltenia

Premierul Dacian Cioloş trimite corpul de control la Complextul Energetic Oltenia, după ce în biroul fostului şef al companiei a fost găsită aparatură de spionaj şi de bruiaj, potrivit Antena 3.

În biroul fostului director al Complexului Energetic Oltenia a fost descoperită aparatură de spionaj şi de bruiere a telefoanelor mobile. Şeful companiei de stat avea o cameră montată într-un ceas şi conectată la laptop. Și mai grav este că tot echipamentul a fost cumpărat din banii companiei, informează România TV.

O comisie a intrat, ieri, în biroul fostului manager al Complexului Energetic Oltenia (CEO), Larenţiu Ciurel, care a fost notificat să părăsească încăperea până pe data de 2 februarie.

Printre alte documente, comisia ar fi găsit un aparat de bruiaj, dar şi o cameră video ascunsă într-un ceas, care se conecta la un laptop, scrie Adevărul.

Aparatura ar fi fost achiziţionată din fondurile companiei de stat. Laurenţiu Ciurel a precizat că a primit notificarea, dar nu putut să se prezinte la locul de muncă din cauza unor probleme de sănătate. Şi Biroul fostei şefe de la departamentul Juridic, Laura Manea, a fost verificat, iar unul din sertare a fost spart cu ajutorul unei bormaşini.

– See more at: http://www.dcnews.ro/scandal-de-spionaj-la-complextul-energetic-oltenia-decizia-lui-ciolo_496423.html#sthash.9dkgyq1z.dpufcomplex_energetic_oltenia_25175800

Despre slasher

Check Also

Tanar din Cetate căutat pentru jaf armat în Italia, în arestul IPJ Dolj

Poliţişti specializaţi în investigaţii criminale din cadrul Compartimentului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 10 seconds