Home / Actualitate / INCREDIBIL ! Scandal de spionaj in Oltenia

INCREDIBIL ! Scandal de spionaj in Oltenia

Premierul Dacian Cioloş trimite corpul de control la Complextul Energetic Oltenia, după ce în biroul fostului şef al companiei a fost găsită aparatură de spionaj şi de bruiaj, potrivit Antena 3.

În biroul fostului director al Complexului Energetic Oltenia a fost descoperită aparatură de spionaj şi de bruiere a telefoanelor mobile. Şeful companiei de stat avea o cameră montată într-un ceas şi conectată la laptop. Și mai grav este că tot echipamentul a fost cumpărat din banii companiei, informează România TV.

O comisie a intrat, ieri, în biroul fostului manager al Complexului Energetic Oltenia (CEO), Larenţiu Ciurel, care a fost notificat să părăsească încăperea până pe data de 2 februarie.

Printre alte documente, comisia ar fi găsit un aparat de bruiaj, dar şi o cameră video ascunsă într-un ceas, care se conecta la un laptop, scrie Adevărul.

Aparatura ar fi fost achiziţionată din fondurile companiei de stat. Laurenţiu Ciurel a precizat că a primit notificarea, dar nu putut să se prezinte la locul de muncă din cauza unor probleme de sănătate. Şi Biroul fostei şefe de la departamentul Juridic, Laura Manea, a fost verificat, iar unul din sertare a fost spart cu ajutorul unei bormaşini.

– See more at: http://www.dcnews.ro/scandal-de-spionaj-la-complextul-energetic-oltenia-decizia-lui-ciolo_496423.html#sthash.9dkgyq1z.dpufcomplex_energetic_oltenia_25175800

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

De marţi vremea se răceşte

Meteorologii anunţă că vremea se răceşte la începutul săptămânii viitoare, iar valorile termice se apropie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

%d blogeri au apreciat: