Home / Monden / Inchirierea unei trupe cover pentru nunta ta
prestigeorchestra trupa cover

Inchirierea unei trupe cover pentru nunta ta

Muzica necesita o atenție deosebita in planificarea uni nunti. Anumite reguli se aplica la vanatoarea pentru formația perfecta – indiferent de sunetul pe care il cautați.

Gasirea muzicienilor – Incepeți cautarea cu cel puțin sase luni inainte de ziua nunții, pentru a gasi trupa cover nunta  care se potriveste cel mai bine cu tonul si atmosfera recepției pe care o planificați. Daca este ceva tradițional (cum ar fi o trupa contemporana cu un vocalist sau doi), gandiți-va la nunțile la care ați participat si contactați muzicienii care v-au impresionat. Prietenii si rudele sa aiba sugestii, iar planificatorii de nunți, coordonatorii de evenimente, florariile , furnizorii de catering si fotografii pot fi surse de incredere. Daca sunteți interesat de ceva mai neobisnuit, va trebui sa fiți mai creativi in cautarea dumneavoastra

Agenții de divertisment – Cautarea dumneavoastra poate duce la o agentie care va colabora cu dumneavoastra pentru a va defini cerințele muzicale si va gasi muzicienii potriviți raportat la bugetul de care dispuneti . Toate aceste agenții ar trebui sa ofere ocazia de a asculta inainte diverse trupe – unele cu audiotape, altele cu casete video, altele, prin participarea viitorilor miri la un eveniment la care acestia interpreteaza. Daca auziți o trupa care va place, asigurați-va ca ceea ce ați auzit este ceea ce veți obține .

Judecand calitatea – cereți referințe. Un fost client satisfacut este cea mai buna recomandare.  In cazul in care ati cerut  sa va ofere recomandari  si acestea intarzie sa apara, exista probabil un motiv. ( prestigeorchestra.ro – recomandam pentru evenimente)

Contractul – Contractul pe care il  incheiati cu trupa cover Bucuresti ar trebui sa precizeze fiecare detaliu al termenilor angajarii lor, de la numele fiecaruia dintre membrii trupei si pana la o anumita lista de melodii (sau cel puțin un stil muzical). Ar trebui sa acopere logistica timpului de sosire, de configurare si de plecare; informatii referitare la plata; ținuta; meniu; pauzele; aranjamente de transport si conditiile in caz de ore suplimentare si alte costuri neprevazute.

Pauzele – Trebuie sa fie specificat un set de pauze, de obicei trei sau patru in timpul unui program de patru ore – o pauza de douazeci de minute, iar restul in jurul a zece sau cincisprezece minute. Daca s-au facut aranjamente pentru jocul continuu, membrii trupei vor alterna pauzele, astfel incat va exista muzica in continuu fara a fi nevoie sa se foloseasca muzica inregistrata pentru a completa golurile.

Alegerea muzicii – Pentru a satisface o gama larga de oaspeți, se vor interpreta diverse genuri muzica, inclusiv melodii din anii 1930 pana in prezent. Trupele de cover au sute de melodii in repertoriul lor. Trupa trebuie  sa aiba un repertoriu din care sa puteți selecta atat tipurile de muzica, cat si melodiile pe care doriți sa le interpreteze sau nu.

Dupa ce este servit primul fel de mancare, in general are loc dansul mirilor care deschide evenimentul. Acest moment este cel care va da tonul petrecerii, urmata de o perioada lunga de muzica festiva, energica si dans.

Energia nu vine doar din piesele care sunt interpretate , ci si din ritm. Muzica acționeaza ca o „harta” subliminala in timpul unui eveniment precum o nunta, ajutand la crearea unei stari de spirit bune.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =

%d blogeri au apreciat: