Home / PUBLICITATE / Incepe sa se deblocheze situatia locurilor de munca la Calafat

Incepe sa se deblocheze situatia locurilor de munca la Calafat

Ultimele saptamani  au adus vesti bune in privinta deblocarii situatiei locurilor de munca . Am aflat cu certitudine ca un investitor strain a adus deja utilajele pentru o fabrica de confectii cu aproximativ 100 de noi locuri de munca pe platforma Marcellobenne , un altul va mari numarul de locuri de munca de la 15 la 50 si va mai fi realizata o fabrica de materiale de constructii cu alte aproximativ 60 de noi locuri de munca .

Daca opozitia isi va respecta in sfarsit promisiunea de a vota proiectele , societatea prinariei va ajunge pana la finele anului la cateva zeci de locuri de munca urmand sa fie create 300-350 in doi ani conform strategiei primariei . Proiectele deja aprobate si cele despre care se stie ca urmeaza a fi aprobate si vor fi anuntate in curand  vor crea la randul lor numeroase de noi locuri de munca .

De asemenea mai sunt confirmate constructia unui magazin Lidl , a unui nou magazin Profi si a unui nou siloz care toate vor crea alte noi locuri de munca . In acelasi timp exista si investotori locali care isi dezvolta activitatile si care vor angaja personal . Desi inceputul este timid , acestea sunt promele semne ale dezvoltarii economice , dupa foarte multa vreme .

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Ulei de lavanda produs la Calafat

Uleiul de lavanda poate fi utilizat atat pentru tenul sensibil, uscat si mai ales matur, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 5 =

%d blogeri au apreciat: