Home / Politica / Incepe exodul din PNL . Primarul de la Mischii a trecut la ALDE

Incepe exodul din PNL . Primarul de la Mischii a trecut la ALDE

Primarul Gheorghe Popa din comuna doljeană Mischii a participat azi la conferința de presă a ALDE Dolj, alături de președintele filialei lui Tăriceanu, deputatul Ion Cupă.

Popa spune că a decis să vină alături de ALDE, fără să-și dea demisia din PNL și să-și piardă pe cale de consecință mandatul, pentru a face loc comunei sale la masa bucatelor, mai precis la împărțirea fondurilor destinate comunităților rurale, unde, spune el, Mischi-ul a fost vitregit ăn ultimii ani.

IMG 5337 Popa de la Mischii le transmite colegilor din PNL Dolj că rămâne de dreapta. Din sediul ALDE poze

„Nu a fost o decizie ușoară. Mi-a fost greu, pentru că am foarte mulți prieteni în PNL Dolj. Sper să-și păstreze fair play-ul și să rămânem prieteni și în continuare. Nu am apucat să-i anunț de decizia mea, dar banuiesc că o să afle de la dumneavoastră. Eu am fost întotdeauna un om de dreapta, sunt membru PNL din 1990 și consider că rămân de dreapta dacă vin alături de ALDE. Nu vreau nicio funcție, vreau doar sprijin pentru dezvoltarea comunității mele. Comuna are nevoie de canalizare și de conectarea la rețeua de apă a Craiovei, pentru că în lunile de vară sistemul nostru nu face față, precum și de colectarea deșeurilor în sistem centralizat”, a spus primarul Popa.Din informatiile pe care le avem peste 50% dintre primarii PNL vor parasi partidul cu certitudine in urmatoarele luni

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

%d blogeri au apreciat: