Home / Politica / Inca un ministru tehnocrat ne dovedeste ca prostia este infinita in guvernul lor . „Călătoria cu trenul este un lux. E normal să coste mai mult „

Inca un ministru tehnocrat ne dovedeste ca prostia este infinita in guvernul lor . „Călătoria cu trenul este un lux. E normal să coste mai mult „

Declaratiile au fost facute luni, dupa ce in acest weekend s-au inregistrat noi blocaje in trafic pe drumurile catre munte si catre litoral.

„Infrastructura rutiera in Romania este insuficient dezvoltata si trebuie extinsa cat mai repede. In momentul in care se produce un accident nu se misca nicio masina. Exista niste proceduri. Nu numai ca nu avem infrastrucutura, dar anumiti conducatori auto au o problema de educatie. Banda de urgenta trebuie sa ramana libera pentru a permite echipajelor de urgenta sa intervina”, a comentat Dan Costescu, la Realitatea TV.

Intrebat despre varianta calatoriilor cu trenul, ministrul a subliniat, in context, ca „trenul este un lux”, iar oamenii platesc mai mult ca sa il aiba.

„Recomandam romanilor sa aleaga mijlocul de transport care li se potriveste cel mai bine. Este normal sa fie mai mare biletul de tren, in toate tarile civilizate este la fel. Trenul este un lux si oamenii platesc mai mult ca sa il aiba”, a spus acesta.

dan_costescu_2_96015800

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 3 =

%d blogeri au apreciat: