Home / Actualitate / Inca un doljean in guvern .Ovidiu Flori, secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Inca un doljean in guvern .Ovidiu Flori, secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Premierul Sorin Grindeanu a numit joi mai mulţi secretari de stat, unul dintre ei, Ovidiu Aurelian Flori, ajungând la Ministerul Transporturilor de la Primăria Comunei Işalniţa, judeţul Dolj.

Ovidiu Aurelian Flori a fost numit ca secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Acesta a candidat pe poziţia 7 pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaţilor. El şi-a început cariera ca referent în cadrul Primăriei Işalniţa în anul 2002, devenind apoi contabil, viceprimar şi primar.
Fostul edil Ovidiu Flori a realizat cam tot ce se putea în comuna Ișalnița. A asfaltat aproape toate străzile din localitate, a amenajat parcuri și spații verzi, iar unul dintre proiectele de suflet ale acestuia a fost realizarea unei săli de festivităţi la ultimul etaj al Şcolii Gimnaziale „Eliza Opran”. O podoabă rară, de fapt unică în ţară. Sala are un număr de 150 de locuri, a cărei arhitectură originală ar lăsa fără cuvinte şi pe cel mai celebru arhitect. Ovidiu Flori a reușit și construirea unei săli de sport prin Compania Națională de Investiții, un Complex școlar, grădiniță, școală, teren de tenis, teren de handbal și teren de fotbal. oltenia24.ro

Despre slasher

Check Also

Douăzeci si cinci de migranţi, depistaţi la P.T.F. Calafat ascunsi într-un microbuz

Poli i tii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu-P.T.F. Calafat au descoperit 25 deț ș …

Lasă un răspuns

Or wait 5 seconds
%d blogeri au apreciat: