Home / Monden / In sfarsit , doctorul scandalagiu Mugur Riza a fost dat afara

In sfarsit , doctorul scandalagiu Mugur Riza a fost dat afara

Urologul Mugur Riza a rămas fără postul de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova, în urma scandalurilor în care a fost implicat. Informaţia a fost confirmată de surse din conducerea unităţii medicale.

Decizia oficială urmează să-i fie comunicată doctorului.

În urmă cu o săptămână, Riza a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale. Medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că urologul face scandal, iar la apariţia oamenilor legii, Mugur Riza a început să-i filmeze, postând ulterior filmarea pe Youtube.

În luna mai a acestui an, medicul Mugur Riza a fost protagonistul unui alt scandal, când a lovit un alt coleg. Scandalul dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

Medicul Liviu Mugur Riza nu se află la primul conflict de acest gen, în anul 2003 el lovind cu pumnul un coleg rezident.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Poiana Mare: Zilele comunei – ediția a X-a

Două zile, sâmbătă și duminică, de sărbătoare autumnală, la Poiana Mare. Cea de-a X-a ediția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

%d blogeri au apreciat: