Home / Local / In curand va fi anuntat viitorul primar al Calafatului

In curand va fi anuntat viitorul primar al Calafatului

Mult asteptatul anunt al persoanei care isi va depune candidatura pentru Primaria Calafat din partea PSD, si totodata cel care va fi viitorul primar al Calafatului pentru urmatorii patru ani, va fi facut in curand .

Calafatul are nevoie de o nouă abordare, de un stil diferit de a face politică și mai ales de un edil care să demontreze curaj și responsabilitate pentru a lua decizii în interesul urbei. Calafatul trebuie sa devina un oras cu o infrastructură de bază de calitate, cu servicii medicale moderne, cu învățământ la standarde europene.

Va putem spune ca omul cu care o sa vina PSD pentru Primaria Calafat este un om integru, profesionist, o persoana care iubeste Calafatul si care va ca obiectiv transformarea Calafatului intr-un oraş modern.realitateadunarena.roumbra-e1346239558638

Despre slasher

Check Also

Cetăţean sirian ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Calafat

Poli i tii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat auț ș descoperit, …

3 Comentarii

  1. De unde știți ca viitorul primar face parte din PSD sunteți clarvăzători?

  2. Din articolul sub care am postat. Nu l-ati citit? Comentariile cat si anunturile jurnalistice provoaca dezbateri care aduc fiecaruia dintre noi un plus de informatii pe baza carora ne formam o parere mai aproape de realitate, in speta, despre candidatii ce se inscriu in cursa PRIMAR de CALAFAT.Pana acum eu cunosc doar trei nume, al treilea fiind desconspirat de d. Ciobanu.Deja doi cu potential deasupra celor aflati inca in exercitiul functiunii.Poate sa apara si altii, doar este o competitie, in care noi stabilim invingatorul De aceea e bine sa ne informam reciproc. chiar sa ne sfatuim, care este cea mai buna solutie ca viata in orasul , si mai cu seama in familiile concetatenilor nostri, sa prospere .Stiati ca peste 5000 de oameni buni de munca au parasit orasul? De ce? Cifra relevanta pentru degradarea nivelului de trai .Dar …cu o floare nu se face primavara.Si noi avem nevoie de o echipa de oameni competenti ,buni profesionisti in diverse domenii, informati, corecti, cinstiti si mai cu seama sa iubeasca CALAFATUL si pe calafeteni , ca sa putem face schimbarea ce ne-o dorim. Primar va fi doar unul, dar ,din echipa pot face parte ceilalti candidati care se remarca la nivel de oras.Dezbaterile sa ne fie calauza in drumul spre PROGRES si nu motiv de dezbinare.Un tel comun sa ne uneasca pe toti PROSPERITATEA orasului nostru.

  3. E greu de spus acum cine va fi urmatorul primar pt ca nici nu se stiu toti candidatii. Dar sper ca unii oameni sa nu se mai lase dusi de nas cu o sticla de bere , un pachet de tigari sau 50 de lei si sa puna primar un alt hoț….sa nu mai repete ce au facut in ultimile 2 dăți, pt ca asa au ingropat orasul . Deschideti ochii bine pe cine votati. Uitativa ca asta nici curatenie nu a fost bun sa faca …orasul de jur imprejur este sufocat de gunoaie, nimeni nu face curat si nimeni nu pazeste sa amendeze pe nenorocitii care arunca gunoaie peste tot.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: