Home / Monden / HALUCINANT ! Europa chiar a innebunit ! Botezul a fost scos in afara legii !

HALUCINANT ! Europa chiar a innebunit ! Botezul a fost scos in afara legii !

Asta e vestea care va scoate din minţi absolut toţi românii, dar nu doar pe noi. CEDO a decis să interzică botezul, esenţa creştinismului. Totul se va întâmpla din luna martie a acestui an după ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului a luat decizia definitivămedia-145375475940264900

Judecatorii europeni au apreciat ca botezul crestinesc pentru un copil care nu isi poate exprima vointa, in contextul multiculturalitatii, ii incalca acestuia dreptul fundamental de a alege! „Botezul copiilor incalca articolul 16 din Conventia Europeana, coroborat cu articolul 22: copiii, de fapt, nu au fost inca in masura sa inteleaga si sa isi exercite vointa lor libera, si, de fapt ei nu se afla intr-o pozitie de a accepta o credinta, deoarece nu sint constienti de ea. Botezul este un act care ar trebui sa fie ales in mod constient si nu poate fi impus de sus de o organizatie religioasa (in acest caz crestinismul), mai ales intr-un moment ca acesta, când Europa se afla intr-un amestec veritabil de rase, culturi si religii. Practica acestui sacrament este contrar interesului superior al copilului, in conformitate cu prevederile art. 3 din Conventia cu privire la drepturile copilului, ratificata la 25 mai 1992. Aceasta lege garanteaza libertatea personala.”, anunţă cei de la cancan.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

4 Comentarii

  1. Ce e atat de halucinant? E un lucru bun de fapt.

  2. Verificați stirea, ca nu e reală.

  3. Bine ar fi sa fie reala.ce stie un copil.nu-i nimic biblic in botezul copiilor.eu m-am botezat la 19 ani si am facut-o in cunostinta de cauza.deci nu generalizati ca toti romanii sunt disperati pentru asta.ca nu toti sunt ortodocsi sau catolici si in fiecare zi biserica ortodoxa are cereri de dezasociere pentru ca oamenii s-au saturat de minciuni si traditii antice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

%d blogeri au apreciat: