Home / Sport / Gică Popescu, ce VESTE! Hagi confirmă ceea ce până acum era doar un zvon. „200 la sută se va întâmpla asta. A fost un ŞOC”

Gică Popescu, ce VESTE! Hagi confirmă ceea ce până acum era doar un zvon. „200 la sută se va întâmpla asta. A fost un ŞOC”

Gică Hagi vorbeşte, într-un interviu pentru „Sport în România”, de spre problemele pe care le a re cumnatul său Gică Popescu, condamnat în dosarul transferurilor. Regele spune că „ a fost un şoc de a păţit”, dar ştie că Popescu îşi va reveni. Mai mult, Hagi recunoaste că nu-i place să mergă în vizită la închisoare.
“Nu-mi place să mă duc la Gică Popescu, am fost doar de două ori. Acolo, vizitele sunt pentru familie, problemele pe care le au, eu l-am văzut când a primit zile libere şi a stat acasă. Dar voi mereu alături de el, 200 la sută dacă vreţi. Aşa a vrut soarta şi n-avem motive să ne despărţim, vom fi mereu împreună. Pot doar să vă spun că arată bine, e puternic, ca un mare sportiv. Chiar dacă a fost un şoc ce a păţit. Un şoc mare, ştiu că o să-şi revină”, a spus Hagi.

Gică Popescu a fost condamnat la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, în Dosarul Transferurilor de jucători, în martie 2014.gica-popescu5

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

CS”Independența”Calafat pe podium in Bulgaria!

CS”Independența”Calafat pe podium in Bulgaria! În perioada 6.10.2018,în orașul Montana din Bulgaria,s-a desfășurat a 35-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + six =

%d blogeri au apreciat: