Home / Sport / Gica Popescu a primit un „cadou” din partea conducerii penitenciarului! Cine este noul sau coleg de celula

Gica Popescu a primit un „cadou” din partea conducerii penitenciarului! Cine este noul sau coleg de celula

Gica Popescu spera acum un an sa fie presedintele FRF insa a ajuns dupa gratii, spre regretul majoritatii fanilor.
Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gica Popescu a dezvaluit pentru Sport.ro ca fostul candidat la presedentia FRF s-a mutat recent in aceeasi celula cu fostul manager al Stelei, Mihai Stoica.
Cei doi au deja un an de zile de cand au fost incarcerati in urma sentintelor primite in Dosarul Transferurilor. Gica Popescu a primit 3 ani si 1 luna iar Stoica are cu 5 luni mai mult de stat in penitenciar.
Meme si Gica Popescu joaca de-la-frf-la-rahova-gica-popescu-a-primit-un-cadou-de-buna-purtare-din-partea-conducerii-cine-este-noul_size6impreuna carti pentru a-si reduce pedeapsa initiala si pentru a se putea elibera conditionat mai devreme. Mihai Stoica s-a mutat alaturi de Gica Popescu intr-o celula mai noua decat in cea in care statea alaturi de George Copos, fostul sau coleg de celula.Gica Popescu este cel mai important fotbalist din istoria Romaniei care a fost incarcerat. Acesta se pregatea sa fie presedintele Federatiei Romane de Fotbal insa a fost arestat cu cateva zile inainte de alegeri, acestea fiind castigate in cele din urma de Razvan Burleanu.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un calafetean a ajuns campion national

Calafeteanul Gavrilă Mihai-Campion Național cu echipa din Oradea la baschet masculin, Liga națională- divizia A. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × three =

%d blogeri au apreciat: