Home / Sport / Gică Popescu, primul lucru pe care l-a făcut după ce a ieşit din închisoare . Este legat de Calafat

Gică Popescu, primul lucru pe care l-a făcut după ce a ieşit din închisoare . Este legat de Calafat

Duminica trecuta, Gica Popescu a primit o permisiune de o saptamana de la penitenciarul Rahova, pentru a sta acasa cu familia. Insa, primul lucru pe care l-a facut „Baciul” a fost sa mearga la Calafat, la mormantul tatalui sau.

n luna martie a anului trecut, Gica Popescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare in „Dosarul Transferurilor”, fiind incarcerat la penitenciarul Rahova. Dupa numai doua luni, tatal sau, Constantin Popescu, s-a stins din viata in urma unui infarct, scrie cancan.ro.

„Baciul” a reusit sa primeasca o invoire de doua zile, pentru a participa la inmormantarea tatalui sau. De atunci, fostul fotbalist nu a putut fi prezent la nicio pomana a tatalui sau, insa a tinut mortis ca toate datinile sa fie respectate cu sfintenie.

gica_popescu_liber_numai_24_de_ore_121630_1_19744400

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

CS”Independența”Calafat pe podium in Bulgaria!

CS”Independența”Calafat pe podium in Bulgaria! În perioada 6.10.2018,în orașul Montana din Bulgaria,s-a desfășurat a 35-a …

2 Comentarii

  1. Bai ameteala, mormintul tatalui sa-u este la Calafat nu la Calaras.

  2. Pacat de omul acesta!A gresit,a recunoscut si a platit.Pentru el,care ne-a facut sa fim mandri in lume de nenumarate ori,de ce nu e posibila o gratiere?Cred ca tatal lui s-a stins de durere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − six =

%d blogeri au apreciat: