Home / Sport / Gică Popescu a aflat când poate fi eliberat

Gică Popescu a aflat când poate fi eliberat

In 2015, pe langa Jean Padureanu, cel care asteapta sa fie eliberat in aceasta primavara, Gica Popescu este un alt condamnat din Dosarul Transferurilor care a primit asigurari ca poate merge acasa. Acest lucru s-ar putea intampla in toamna!

Astfel, in toamna, mai precis in apropierea datei de 1 octombrie, cand fostul international roman va ajunge la jumatate pedepsei, aparatorii “Baciului” vor sa ceara eliberarea acestui. Avocatii spun ca sunt sanse foarte mari pentru un raspuns favorabil. Popescu a fost un detinut model, a scris si o carte, iar uneori nici macar nu si-a fructificat cele patru vizite pe care le avea, lunar, conform regulamentului, scrie Cancan.ro.

Dupa gratii, marele fundas al Generatiei de Aur a scris si o carte, iar acest lucru o sa-l ajute in momentul in care o sa ceara eliberarea. Titlul lucrarii publicate de Popescu la o editura din Craiova este extrem de complicat: Abordari teoretice si practico-metodice ale predarii jocului de fotbal in centrele de copii si juniori din perspectiva interdisciplinara.gica-popescu

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un calafetean a ajuns campion national

Calafeteanul Gavrilă Mihai-Campion Național cu echipa din Oradea la baschet masculin, Liga națională- divizia A. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − four =

%d blogeri au apreciat: