Home / Politica / Ghiulbenghian anunţă un CUTREMUR: Denunţuri împotriva lui Băsescu şi Blaga

Ghiulbenghian anunţă un CUTREMUR: Denunţuri împotriva lui Băsescu şi Blaga

Florin Ghiulbenghian face noi dezvăluiri despre denunţurile pe care urmează să le facă la DNA. Invitat la Antena 3, acesta a afirmat că urmează să facă mai multe denunţuri împotriva lui Traian Băsescu, dar şi împotriva lui Vasile Blaga.

Primavara aceasta culegi roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 500 si 10000 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
„În funcţie de evoluţia probatorului în alte dosare, s-ar putea să fie afectat şi să facă obiectul unor altor denunţuri. Au venit oameni care au povestit. Până nu am probatoriu, nu le pot dezvălui. Despre infracţiuni comise inclusiv personal de Traian Băsescu”, a declarat Ghiulbenghian.

Florin Ghiulbenghian a vorbit şi despre denunţuri împotriva lui Vasile Blaga, despre care spune că este cel supranumit „regina vămilor”. Trei oameni apropiaţi ai acestuia, printre care şi Radu Mărginean, ar fi fost condamnaţi şi au refuzat să vorbească”, a mai afirmat Ghiulbenghian, care mai susţine că acţiunile în forţă are autorităţilor de la Morviţa, Albiţa şi alte vămi au avut loc în urma denunţurilor depuse de el. „Lucrăm la un material destul de extins în acest sens. Din păcate, multe dintre fapte s-au prescris”, a mai declarat Ghiulbenghian, referindu-se la Vasile Blaga.basescu-blaga

Despre slasher

Check Also

Andreea Marineascu este noua presedinte al OFSD Calafat

” Organizatia Femeilor Social Democrate din Calafat si-a ales conducerea pentru urmatorii doi ani ! …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: