Home / PUBLICITATE / Funcții speciale la sloturi moderne

Funcții speciale la sloturi moderne

Majoritatea jucătorilor aleg sloturi în funcție de caracteristicile acestora care aduc mai multe șanse de câștig și un plus de distracție. În articolul de astăzi vei afla o parte din multitudinea de funcții speciale pe care le găsești la sloturi online, iar partea bună este că poți încerca toate funcțiile descrise și chiar descoperi altele noi beneficiind de o ofertă exclusivă pe Joc Sloturi unde sunt reunite toate cazinourile cu o reputație foarte bună în România.

Joc Sloturi te așteaptă cu bonusuri de bun venit, bani și rotiri gratuite, pentru a experimenta jocurile de cazino cu o sumă mică de bani sau chiar gratis. Spre exemplu, la Netbet ai parte de un bonus de bun venit fără depunere de 50 rotiri gratuite și un bonus de bun venit cu depunere de 100% în limita a 800 RON prin care suma depusă inițial se va dubla. Trebuie doar să te înregistrezi și să alegi bonusul potrivit pentru tine.

Top 5 funcții speciale la sloturi moderne

  1. Free Spins

Cea mai cunoscută funcție la sloturi online, dar și la cele moderne este Free Spins, aceasta constând într-un număr de 10, 15, 20 sau chiar mai multe rotiri gratuite. De obicei, funcția este activată când reunești pe role cel puțin 3 simboluri Scatter. Simbolurile pot fi așezate pe anumite role sau oriunde pe role, în funcție de slot. Cea mai bună parte la această funcție este că poate fi reactivă de fiecare dată când se îndeplinește condiția de a reuni mai multe simboluri Scatter.

  1. Jackpoturi progresive

Sloturile cu jackpoturi progresive sunt acelea în care mai mulți jucători contribuie la realizarea jackpotului, adică a sumei de bani care va fi câștigată ulterior. Se poate spune că este un slot în grup, iar pe măsură ce se alătură noi jucători, jackpotul crește, competiția fiind foarte strânsă. Există un singur jucător la aceste tipuri de sloturi și poate că nu sunt șanse mari de câștig din cauza numărului mare de jucători care urmăresc același premiu, jackpotul, dar cu siguranță este foarte profitabil pentru cel care câștiga, sumele de bani la jackpoturi fiind uriașe.

  1. Transfering Wilds

De multe ori, jucătorii sunt foarte aproape de combinațiile câștigătoare și își doresc doar ca un simbol să ia locul altuia pentru a finaliza combinația de simboluri. Acest lucru este posibil datorită simbolului Transferring Wild care îți poate schimba poziția cu alt simbol pentru a crea formații câștigătoare. Trebuie doar să cauți un slot care să aibă acest tip de simbol special. În ultimul timp, acestea au devenit tot mai populare la sloturi online.

  1. Expanding Wilds

Un alt simbol special care oferă posibilități mari de câștig și poate fi considerat o caracteristică specială la sloturi este simbolul Expanding Wild. Așezat inițial pe o anumită poziție de pe o rolă, acest simbol se va extinde pentru a acoperi toate simbolurile rolei respective și astfel, vei avea mai multe șanse de a forma combinații câștigătoare. Simbolul Expanding Wild este mult mai avantajos la sloturile cu 5 role și multe linii de plată.

  1. Random Wilds

După cum sugerează și numele, simbolul Random Wilds apare întâmplător pe role pentru a-ți crește șansele de câștig. Și acest simbol funcționează similar celorlalte simboluri Wild, adică prin transformarea simbolurilor obișnuite în simboluri Wild pentru a forma mai rapid combinații câștigătoare, diferența constă în faptul că acesta apare în mod surprinzător pe rolă, când te aștepți mai puțin.

Aceste caracteristici speciale sunt doar o mică parte din totalitatea de funcții pe care o vei regăsi la sloturi moderne. Descoperă-le și tu profitând de o ofertă exlusivă pe Joc Sloturi și bucură-te de cât mai multe sloturi online!

Despre slasher

Check Also

Cum să faci bani online la jocuri casino

Ce părere ai de posibilitatea de a face bani pe net chiar de la tine …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: