Home / Actualitate / Femeie din Dolj, înmormântată în câmp, deși avea cavou în cimitir

Femeie din Dolj, înmormântată în câmp, deși avea cavou în cimitir

O femeie din comuna Tălpaș, județul Dolj, a fost înmormântată în câmp, pe un teren oferit de primărie familiei îndoliate, deși decedata avea loc de veci cumpărat în cimitirul localității.
„Copiii când trec pe drum se sperie, le e teamă, coroana a ajuns în stradă, luată de câini”, spun localnicii, potrivit Digi 24.
Rudele decedatei se apără și spun că preotul a refuzat să o înmormânteze în cimitir, pe motiv că femeia renunţase la religia ortodoxă și trecuse la cea baptistă.
Preotul Nicolaie Boiangiu a refuzat să ofere explicații jurnaliștilor Digi 24, spunând că nu vorbește decât în schimbul unei donații: „Pentru că ştiţi cum e în ziua de azi, totul se plăteşte”.
61767368_33222200

Despre slasher

Check Also

Sfatul medicilor: 50 ml tuica cu slanina și ceapa întrec orice medicament . Toate acestea le gasiti in curand la Ferma hrana sanatoasa de la Calafat

Sfatul medicilor: 50 ml tuica cu slanina și ceapa întrec orice medicament… S-a dovedit că …

7 Comentarii

  1. normal uni preoti au suflet mare,dar pe alti nu ii intereseaza decat bani nu ii intereseaza de Dumnezeu si ia slujba facuta la biserica ca pe un serviciu oarecare!Pacat ….de facultate pe care o au alti ar vrea sa o faca dar nu au noroc……puntini preoti cu suflet mare…cei care au suflet sunt neglijati si ocarti de anumite persoane care se dau mari…dar Dumnezeu exista si o sa dea fiecaruia dupa sufletul sau mai devreme sau mai tarziu….

  2. Majoritatea de jigodi de preoti numa bani ii intereseaza in rest sunt niste gunoaie ordinare. Totul e pentru bani nimic pt dumnezeu s-au sa ajute o familie saraca o niste copi fara adapost .

  3. Voi in ce lume traiti???? Nici un popa nu are dreptul sa interzica inmormantarea cuiva. Cimitirul nu-i al lui, ci al primariei. In sat la noi in acelasi cimitir sunt ingropati atat ortodocsi cat si pocaiti. Nu e voie sa ingropi pe cineva in afara cimitirului. Stiti ca acel popa poate plati scump ceea ce a facut? Ce vor face cand va intra in vigoare legea ca nu mai esti obligat sa chemi popa la inmormantare?????

  4. Predică cuvîntul domnului şi a devenit o afacere popia să le fie ruşine …..

  5. Este inadmisibil ceea ce s-a intamplat in aceasta localitate.Nimeni dintre oficialii locali nu au putut sa combata atitudinea preotului care dupa cum observam nu are nimic cu slujirea celor sfinte,a facut din tot si toate o afacere .Superiorii lui tac si probabil se mandresc cu un asemenea specimen care indeparteaza oamenii de biserica .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: