Home / PUBLICITATE / Facebook a picat in aceasta dimineata in aceasta lume

Facebook a picat in aceasta dimineata in aceasta lume

UPDATE 9.08 – FACEBOOK şi-a revenit, inclusiv pe dispozitivele mobile, informează gandul.info
ŞTIREA INIŢIALĂ – FACEBOOK A PICAT. ”Facebook.com este CĂZUT pentru toată lumea. Serverul nu răspunde”, este mesajul afişat de site-ul isitdownrightnow.com.
După câteva minute, inclusiv site-ul isitdownrightnow.com, pe care oamenii pot verifica dacă un site este sau nu picat, nu mai poate fi accesat.
Ulterior, FACEBOOK a publicat un mesaj de eroare: ”Scuze, ceva a mers greşit. Lucrăm la asta”.
FACEBOOK A PICAT şi nici varianta de mobil nu funcţionează în acest moment.
Facebook si Instagram nu au putut fi accesate, în această dimineaţă, timp de aproape o oră. Conform PC World, dupa mai putin de 30 de minute de la aceasta defectiune, un grup de hackeri, cunoscut sub numele de Lizard Squad, a revendicat acest incident, sustinand ca ar fi provocat caderea Facebook-ului. De asemenea, aceiasi hackeri sustin ca ar fi responsabili si pentru atacarea site-ului companiei Malaysia Airlines, tot marti.
Însă, potrivit TechCrunch, de vină ar fi fost furtuna de zăpadă, botezată “Snowmageddon”, care afectează Coasta de Est a SUA.
Potrivit sursei, comunicatiile dintre serverele din New York si sateliti au fost perturbate de vremea fără precedent în ultimii ani. Cei de la Instagram au anunţat oficial că au întâmpinat dificultăţi în operarea serverelor din SUA, Europa şi Asia. Engadget afirmă că şi alte site-uri au fost afectate, precum Tinder, Hipchat si AIM, relatează stiripesurse.roFacebook A Picat In Aceasta Dimineata In Aceasta Lume

Despre slasher

Check Also

pierdut certificat de inregistrare

SC MADSINA SRL cu CUI16869817 si J16/1934/2004 pierdut certificat de inregistrare.Se declara nul.   Similare

Un comentariu

  1. sa pice detot,nu-mi pasa,mai sunt si altii ex.google +

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: