Home / Actualitate / Exploziv! Cum poți șterge informațiile despre tine de pe Internet

Exploziv! Cum poți șterge informațiile despre tine de pe Internet

Despre fiecare dintre noi putem găsi date pe internet, despre care poate nici nu știm că există. Acest lucru poate fi adeseori enervant, motiv pentru care doi dezvoltatori suedezi au creat o modalitatea prin care să poată fi ștearsă întreaga exisență a unei persoane de pe internet.

Wille Dahlo şi Linus Unnebäck au inventat Deseat.me, o platformă care oferă o modalitate prin care poţi şterge tot ce există online despre tine, cu doar câteva click-uri.tipa-mirata-538x332

Când te autentifici pe website cu ajutorul contului Google, acesta scanează aplicaţiile şi serviciile pentru care au creat un cont şi creează o listă din acestea, cu link-uri uşor de şters.

Fiecare cont se împerechează cu un link care poate fi şters uşor care indică spre o pagină de unsubscribe pentru serviciul respectiv. Prin doar câteva click-uri te eliberezi de asta, iar în aproximativ o oră poţi să parcurgi toate link-urile din listă.

Dacă te-ai săturat de social media şi internetul este un factor de stres pentru tine, nu există o modalitate mai simplă şi mai rapidă care să te scape de legăturile cu universul online decât aceasta, relatează noobz.ro.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

DSUP are un nou director

De cateva zile DSUP are un nou director . Acesta este Toncea Dan si este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 16 =

%d blogeri au apreciat: