Home / Local / EXCLUSIV ! FOTO ! Proiectul noii piete a Calafatului !

EXCLUSIV ! FOTO ! Proiectul noii piete a Calafatului !

Propunerea facuta de Greenfield Project Services vine ca solutie la doua dintre problemele de actualitate ale orasului Calafat si anume necesitatea revitalizarii Pietei Agroalimentare centrale, care in momentul de fata nu se aliniaza la standardele de calitate ce i-ar permite o functionare corecta si nevoia de spatii comerciale pentru micii intreprinzatori ramasi fara un loc de desfacere odata cu nefericitul incident ce s-a produs la Piata Bulgarilor.

Proiectul pietei se va dezvolta in 3 etape: refacerea proiectului pietei agroalimentare centrale in standardele impuse de lege, renovarea si extinderea cladirii existente pentru concesionarea de catre un retailer si extinderea ulterioara a spatiilor de vanzare. In prima Etapa, vor fi asigurate 90 de tarabe pentru legume si fructe si 15 magazine de desfacere pentru produse alimentare.

Solutia aleasa pentru rezolvarea problemei Pietei Bulgarilor presupune mutarea spatiilor comerciale, deoarece fostul amplasament nu permitea functionarea corecta din punct de vedere al securitatii la incendiu si transformarea unei parti a scuarului de pe Bulevardul Horia, Closca si Crisan intr-o promenada comerciala ce va cuprinde 14 magazine, o cafenea si spatii de relaxare.

Aceste imagini precum si versiunea 3D au fost prezentate deja in sedinta Consiliului Local .

Despre slasher

Check Also

Alina Bica – legaturi periculoase in zona Calafat !

Fostul sef al DIICOT , protejata a fostului presedinte Traian Basescu si prietena a Elenei …

Un comentariu

  1. Treabă tipic Românească Piata la standarde Europenene dar fara PARCARE corespunzătoare…trebuie să care oamenii legumele cu sacul sau cu ladita….fara cap

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: