Home / Politica / Este oficial! S-a batut palma! Echipa lui Emil Popa si echipa lui Mircea Guta vor sustine acelasi candiat pentru Primaria Calafat! Astfel alegerile locale s-au incheiat inainte de a incepe !

Este oficial! S-a batut palma! Echipa lui Emil Popa si echipa lui Mircea Guta vor sustine acelasi candiat pentru Primaria Calafat! Astfel alegerile locale s-au incheiat inainte de a incepe !

Este oficial! S-a batut palma! Echipa lui Emil Popa si echipa lui Mircea Guta vor sustine acelasi candiat pentru Primaria Calafat.

In ultimele zile, mare constructie politica locala anuntata, a fost realizata. In acest sens au fost agreate principiile, principalele repere, dar si detalii despre actiunile politice care vor fi initiate.. Constructia este una asemenea organizatiei APR a anului 2000 la Calafat, atat ca structura, cat si ca material uman.

Constructia isi propune sa obtina peste 70% din sufragiile calafetenilor. Acesta intelegere va pune capat scandalurilor politice locale si desi va fi sustinuta de cei mai importanti oameni politici locali, va promova in general tineri.

S-au pus bazele unui proiect politic local din care vor face parte numai aceia care vor sa participe la reconstructia Municipiului Calafat.

Se va incerca realizarea unui climat politic diferit de ce a fost pana acum, care va fi caracterizat printr-un dialog constructiv.

Lista de consilieri o sa fie o lista pentru calafeteni si pentru recladirea unui viitor sigur al acestui municipiu. O sa fie oameni cu viziune si cu gand de munca.Si alte catteva personalitati locale ( aproape singurele care mai dispun de un potential electoral important )si-au dat acceptul pentru sustinerea acestui proiect . Conform estimarilor aceasta nioua echipa poate obtine chiar o majoritate de 14 membri ai consiliului local si va da cu siguranta primarul si viceprimarul . De asemenea viitoarea constructie va fi reprezentata la nivel de varf in organismele politice si administrative judetene si nationale . In luna ianuarie vor fi anuntate detaliile acestui proiect unic in istoria Calafatului . Toti oamenii de bine care doresc sa sprijine acest proiect ce va ingropa definitiv lupta politica sunt asteptati alaturi de aceasta echipa . Breaking-News

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: