Home / Politica / Emil Popa presedintele PSD Calafat – profil de candidat

Emil Popa presedintele PSD Calafat – profil de candidat

Asa cum am anuntat Ziarul de Calafat va prezenta puncte de vedere si materiale de presa ale tutror candidatilor importnati la Primaria Municipiului Calafat .Managerul SC Moara Calafatului SRL si Presedinte al organizatiei PSD Calafat, ing.-ul Emil POPA, este cunoscut de mai toata lumea ca fiind un profesionist desavarsit in treaba pe care o face si pe care si-o asuma de fiecare data, omul cu o viziune clara despre cum ar trebui sa arate Calafatul in viitorii ani, persoana care are nu doar propuneri ci si solutii pragmatice pentru Calafat si aceasta zona a Olteniei.

Seriozitatea bine-i cunoscuta si o dezvoltata capacitate manageriala sunt cele doua mari trasaturi definitorii ale omului Emil POPA.

Un dusman declarat al coruptiei si al oamenilor coruptibili, Emil POPA este perceput de marea majoritate a calafetenilor, ca fiind cea mai buna solutie pentru a conduce destinele acestui municipiu in viitorii ani impreuna cu o echipa de oameni seriosi care sa beneficieze de girul sau de incredere deplina .

Mai mult, lista de consilieri locali pe care PSD Calafat urmeaza sa o alcatuiasca va fi dupa cum ne-a declarat recent: ,, O lista pentru calafeteni si recladirea unui viitor sigur al acestui municipiu.”
Domeniul in care acesta isi desfasoara activitatea, seriozitate desavarsita, impreuna cu bogatul bagaj intelectual si managerial pe care l-a dobandit de-a lungul vietii, fac din ing-ul Emil POPA un candidat extrem de important pentru primaria municipiului Calafat .
Selectii dintr-un articol aparut in Adevarul de CalafatEmil Popa-Presedinte PSD Calafat

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Un comentariu

  1. Mult succesc domnu emil.Il cunosc de cava timp si sunt convins ca va fi un candidat adevarat.Om sincer ambitios si mai ales om de cuvant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + nine =

%d blogeri au apreciat: