Home / Monden / Electroputere Parc Craiova se extinde cu încă 9.000 mp și o clădire nouă de 27.000 mp

Electroputere Parc Craiova se extinde cu încă 9.000 mp și o clădire nouă de 27.000 mp

Centrul comercial Electroputere Parc Craiova va fi extins, printr-o investiție de 70 de milioane de euro. Totodată, proprietarul mall-ului a început și construirea unei noi clădiri independente, cu spaţii mixte, de retail şi de birouri, care va include şi un nou magazin de mobilă, conform zf.ro.

Proiectul, conceput și dezvoltat de Steven Van Den Bossche şi Kris Carton, cu finanţarea grupului francezCatinvest, care deţine Electroputere Parc, vizează extinderea cu 9.200 de metri pătraţi a Electroputere Parc și construcţia unei clădiri independente, care va oferi 12.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale, aproximativ 15.000 de metri pătraţi de birouri de clasa A şi peste 700 de locuri de parcare subterane.

Electroputere Parc este o locaţie extraordinară, cu potenţial uriaş de dezvoltare, fiind printre puţinele centre comerciale, dacă nu chiar singurul din provincie, cu o poziţionare atât de bună, chiar în oraş, oferind acces rapid şi facil cumpărătorilor la o zonă foarte mare de shopping. Extinderea centrului şi dezvoltarea unei noi clădiri reprezintă, astfel, o mişcare firească, parte din strategia amplă de investiţii a Catinvest în extinderea spaţiilor comerciale din portofoliu, pentru a putea oferi oamenilor mai multe opţiuni de shopping şi divertisment”, a declarat Bertrand Catteau, preşedintele grupului Catinvest, potrivit zf.ro.

Lucrările de extindere a spaţiilor comerciale Electroputere Parc cu o suprafaţă închiriabilă brută de 9.200 de metri pătraţi de magazine, cinema şi spaţii de divertisment sunt deja în desfăşurare, iar inaugurarea este planificată pentru primul semestru din 2018. Noua aripă va găzdui branduri de fashion din grupul LLP (Reserved, House, Sinsay şi Cropp), care se vor alătura astfel brandurilor existente precum Zara, H&M, LC Waikiki, Berska, Pull&Bear, C&A, Stradivarius, New Yorker, US Polo, Kenvelo, Orsay sau Tom Tailor, transformând Electroputere în destinaţia cea mai mare de shopping din Craiova şi din Dolj.

La etaj, vor fi noi restaurante, terase, magazine, o zonă multifuncţională de divertisment (jocuri electronice şi de tip arcade, biliard, bowling, bar cu tematică sportivă etc.), precum şi primul cinematograf integral VIP din România

Totodată, Catinvest a început şi construcţia unei clădiri independente cu spaţii mixte. Poziţionată între parcarea principală a centrului comercial Electroputere Parc şi Kaufland, noua clădire va include o suprafaţă închiriabilă brută de 12.000 de metri pătraţi de spaţiu de retail (între care se va regăsi şi magazinul de mobilă Kika), o suprafaţă închiriabilă brută de 15.000 de metri pătraţi de birouri de clasa A pe două etaje superioare şi peste 700 de locuri de parcare subterane. Inaugurarea clădirii este planificată pentru semestrul al doilea din 2018, întreaga zonă comercială a centrului Electroputere Parc urmând să depăşească 110.000 de metri pătraţi.

Grupul francez de real estate Catinvest, care a achiziţionat Electroputere Parc în septembrie 2016, deţine şi administrează şi alte centre comerciale din Europa de Est (galeriile comerciale Carrefour Orhideea şi Cora Pantelimon din Bucureşti, Carrefour TOM din Constanţa, Auchan Savoya Park din Budapesta şi Tesco Borska Pole din Plzen).

Sursa: zf.ro

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + eight =

%d blogeri au apreciat: