Home / Politica / Dupa Luci Ciobanu conturile false continua campania mizerabila si la adresa lui Radu Draghici

Dupa Luci Ciobanu conturile false continua campania mizerabila si la adresa lui Radu Draghici

Ca mizeria electorala la adresa lui Luci Ciobanu nu mai are nici o limita cred ca nu se mai indoia nimeni insa caracterul de cea mai joasa speta pare ca ii face pe unii sa isi exhibeze caracterul josnic cu orice pret in mediul online sub identitati false . Acum atacurile mizerabile s-au indreptat asupra lui Radu Draghici presedintele PSD Calafat , partid al carui candidat este Lucian Ciobanu . Radu Draghici cunoscut o persoana cu un caracter deosebit si un nivel intelectual mult peste medie se vede atacat din nou prin asociere . Probail singura sa vina este ca e presedintele partidului al carui candidat este Lucian Ciobanu care la randul sau este deja castigatorul acestor alegeri si datorita campaniei murdare la adresa sa . Acesta a dat un raspuns pe facebook ” Vad ca în ultimul timp s-a pornit o campanie de denigrare a mea pe facebook
Tin sa-i anunț pe toți ca postările lor ma intaresc și ma fac sa cred ca au început sa fie conștienți de valoarea echipei PSD Calafat.
Ce ma intriga este ca prin postarile lor lovesc in imaginea Spitalului Municipal Calafat și a personalului de aici .
Și ce ma deranjează mai mult este ca distribuiri ale mesajelor le dau tocmai cei ce au în administrare spitalul (vezi distribuirea făcuta de viceprimar)
Domnule viceprimar Mituletu, va invitam sa veniți în spitalul din subordinea autorității publice locale, deci implicit a dumneavoastră, sa vedeți ca nu este nicio problema cu dezinfectantii, sau daca nu aveți timp, pentru ca sunteți în campanie electorala, sesizați instituțiile statului sa constate legalitatea sau ilegalitatea achizițiilor.
Dar eu va asigur ca echipa manageriala a Spitalului Municipal Calafat a lucrat legal și a făcut ca spitalul nostru sa fie unul dintre cele mai frumoase și curate unității sanitare din judet.”

1013471_412466755555190_871199334_n

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: