Home / Sport / După 7 ore de negocieri, Gigi Becali a reușit să ia vedeta Băniei » Andrei Ivan va semna pe 5 ani cu Steaua!

După 7 ore de negocieri, Gigi Becali a reușit să ia vedeta Băniei » Andrei Ivan va semna pe 5 ani cu Steaua!

Steaua nu a renunţat la dorinţa de a semna în această iarnă cu Andrei Ivan de la CS U Craiova! Sursele ziarului susțin că în urmă cu puţin timp cele două părţi au ajuns la un acord pentru transferul atacantului.

Gigi Becali s-a pus din nou la masa tratativelor şi a reuşit să obţină semnătura jucătorului dorit insistent şi de Costel Gâlcă la Espanyol. „O să vedeţi diseară cea mai mare surpriză pe care v-am pregătit-o. Nu pot să vă zic eu nimic acum, o să vedeţi diseară sau mîine”, a spus Becali pentru GSP în urmă cu cîteva momente.

Sursele GSP.RO susţin că încă de la ora 10:00, Gigi Becali, alături de Anamaria Prodan şi finanţatorul Craiovei, Mihai Rotaru, au stat la discuţii la reşedinta patronului din centrul Bucureştiului pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte transferul atacantului de 19 ani.

Din primele informaţii venite dinspre Steaua, Andrei Ivan urmează să semneze pe 5 ani, urmînd să se alăture în cel mai scurt timp în cantonamentul Stelei din Turcia.

„Anamaria Prodan a venit dimineaţă la Palat după ce i-a convins pe ei de la Craiova că cel mai bine pentru Ivan este să semneze cu Steaua! Aceasta a avut o discuţie cu Gigi Becali, apoi au fost contactaţi cei de la Craiova care şi-au dat acordul în privinţa transferului jucătorului la Steaua”
Sursă GSP705380-6896102-mediafax-foto-laurentiu-mich

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Dunarea Calafat masacrata la Cetate : Tractorul Cetate-Dunarea Calafat 6-1 !

Pe stadionul din Cetate s-au intalnit sambata dimineata echipele Tractorul Cetate si Dunarea Calafat, intr-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + seventeen =

%d blogeri au apreciat: