Home / Sport / Dunărea Calafat înfruntă AS Milcov în turul întâi al Cupei României

Dunărea Calafat înfruntă AS Milcov în turul întâi al Cupei României

La sediul FRF s-a stabilit joi programul meciurilor din turul I al fazei naţionale, iar echipele din Oltenia vor juca după cum urmează: Dunărea Calafat (Dolj) – AS Milcov (Olt), Recolta Dănceu (Mehedinți) – Știința Turceni (Gorj) și Posada Perișani (Vâlcea) – ACS Șirineasa (Vâlcea). Prima rundă a Cupei, care cuprinde 26 de partide, se va desfășura miercuri, 9 august, de la ora 17.30. În această etapă intră în competiţie cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene a Cupei României şi zece echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 3. În caz de egalitate, după 90 de minute de joc se dispută prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare. Faza a II-a a Cupei României, la care vor participa cele 26 de echipe calificate din faza I plus 32 de echipe participante în ediţia precedentă a Ligii 3, este programată miercuri, 23 august 2017, ora 17.30. În total vor fi 29 de meciuri.

Din faza a III-a intră în competiţie şi două echipe din Liga 2, respectiv cele 29 de calificate din faza a II-a şi ultimele cinci din Liga 3. Cele 18 meciuri vor avea loc pe 13 septembrie.

Despre slasher

Check Also

Inca 10 medalii pentru tinerii judoka din Calafat

Turneu internațional de judo În perioada 01-03.septembrie 2017, în localitatea Garana s-a desfășurat turneul internațional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *