Home / Politica / Dragnea RECONFIRMĂ: La noi PENALII nu au probleme! /VIDEO

Dragnea RECONFIRMĂ: La noi PENALII nu au probleme! /VIDEO

În epoca Dragnea în PSD pare a fi raiul pe pământ pentru cei certați cu legea. Dacă în perioada Ponta se stabilise clar ca cei certați cu legea din diferite motive să facă un pas înapoi, interimarul care își va cimenta șefia prin devansarea Congresului unde va fi se pare unicul candidat susține că nu e nici o problemă și că ”partidul nu va arunca pe nimeni peste bord”.

de la min 6.41

„Teoretic nu! În general unde sunt probleme de dosar nu…dar nu vreau să fie prin definiţie, vreau să fie o analiză serioasă” a mai spus Dragnea, subliniind că PSD este un partid axat pe principiul solidarităţii şi că nu doreşte să arunce pe nimeni peste bord.

„Primarii în funcţie au prima şansă să fie candidaţii noştrii. Dacă au dosare penale, se va analiza caz cu caz, nu numai în Caraş-Severin, ci peste tot: caz cu caz, cu foarte multă atenţie! Nu sunt adeptul unor reguli generale pentru că sistemul administraţiei publice şi sitemul politic este un sistem viu şi nu există o formulă sau un pachet de reguli care să cuprindă tot. Şi, atunci, ca partid politic responsabil ai puterea să analizezi caz cu caz. Sigur, discutând şi cu comunităţile, lucrând şi cu cercetări sociologice…” a mai spus Liviu Dragnea la conferinţa de presă de vineri seară de după conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin.

media-143308679061427400

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =

%d blogeri au apreciat: