Home / Local / Doljeni cercetați pentru tăiere şi furt material lemnos la Poiana Mare

Doljeni cercetați pentru tăiere şi furt material lemnos la Poiana Mare

Polițiști din Piscu Vechi împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj – Detaşamentul 4 Calafat au efectuat ieri un control în zona specială Ghidici-Piscu Vechi, unde au depistate două persoane în timp ce transportau material lemnos.

Polițiștii i-au identificat pe P. Bebe, de 55 de ani şi B. Eugen, de 53 ani, ambii din comuna Ghidici, Dolj aceștia transportând, cu două vehicule cu tracţiune animală, 3,254 mc. material lemnos din specia salcâm, în valoare de 724 lei. Din verificările efectuate s-a stabilit că materialul lemnos a fost tăiat şi sustras din zona Cantonului 13 Ghidici, ce aparţine de Ocolul Silvic Poiana Mare.

În aceeași zi, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Argetoaia în timp ce efectuau serviciul de patrulare, în satul Novacu, l-au depistat pe C.MARIUS, 32 de ani, din comuna Argetoaia, Dolj în timp ce transporta cu o căruţă material lemnos tăiat în chituci, specia gârniţă, fără documente de provenienţă şi fără a avea aplicată marca organelor silvice .
Din verificările efectuate s-a stabilit că materialul lemnos a fost tăiat şi sustras din pădurea Ocolului Silvic Filiaşi – zona satului Malumnic, comuna Argetoaia.
Materialul lemnos a fost predat unui reprezentant al Ocolului Silvic, instituţie care urmează să stabilească cantitatea şi valoarea prejudiciul.
În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere şi furt de arbori.caruta-cu-lemne-gorjeanul-ro

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

Iubitorii de caini vs iubitorii de oameni !

De cateva zile s-a declansat o isterie comuna a catorva persoane la Calafat care par …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: