Home / Politica / doljeanul Valeriu Zgonea a devenit numărul 2 în PSD

doljeanul Valeriu Zgonea a devenit numărul 2 în PSD

Presedintele Camerei Deputatilor a castigat, duminica, in Congresul PSD, competitia in fata liderului PSD Brasov Constantin Nita pentru functia de Presedinte Executiv, spun surse din partid.

Valeriu Zgonea a primit aproximativ 2.600 de voturi, Constantin Nita aproximativ 1.150 de voturi, restul voturilor fiind anulate.

In total au fost prezenti 4.050 de delegati cu drept de vot la Congresul PSD.

Zgonea a spus ca PSD trebuie să învingă ‘demonii trecutului’ şi să înlăture eticheta de partid comunist. ‘A venit timpul să înlăturăm aceste stigmate. Nu vă lăsaţi propriile valori confiscate. Trebuie să producem o schimbare profundă. Trebuie să ne adaptăm prezentului şi să privim cu încredere spre viitor’, a mai spus Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a încheiat discursul cu un citat din Biblie: ‘Iubiţi-vă unii pe alţii cu o dragoste frăţească iar în cinste fiecare trebuie să dea întâietate altuia’.media-143696266614894900

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

4 Comentarii

  1. Oportunitatea numarul unu! Ascensiunea noastra fenomenala i-a convins pe toti ca suntem cei mai seriosi! Tu ai un vis fierbinte? Iti doresti succes si properitate? Vino in cea mai dinamica echipa si incepe sa castigi bani! Aici ai instruire gratuita de cea mai buna calitate si sustinere pas cu pas, chiar daca nu ai niciun fel de experienta! Cere acum detalii mai multe la adresa de email:nicoleta.iruc@yahoo.com

  2. SOBOLANU DOROBANTU

    UM AMALFABET INFATUAT SI O PRIMARITA OLGUTA STICLUTA DE MOARE DE FRICA PENTRU CA DNA UL I A LUAT TOATE DOCUMENTELE DIN PRIMARIE ,NEPOTIOSMUL PSD E LA PUTERE IN CRAIOVA ,ORASUL E CA DUPA BOMBARDAMENT DOI ZERO BARATI A DAT DOLJUL PACART ,MARE PACAT DAR NU V A DURA SPER MULT !!!!!!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: