Home / Local / Doi tineri din Maglavit şi Poiana Mare, au fost prinşi băuţi la volan

Doi tineri din Maglavit şi Poiana Mare, au fost prinşi băuţi la volan

În noaptea de 01/02.05.2017, în jurul orei 01:30, lucrători ai Secţiei nr. 9 Poliţiei Rurală Cetate l-au depistat pe M.AUREL, de 19 ani, din comuna Maglavit, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 56 A – localitatea Maglavit, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.

În noaptea de 01/02.05.2017, în jurul orei 02.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe S.IONUŢ, 20 de ani, din comuna Poiana Mare, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe bld. N. Titulescu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Doljeanul a fost condus la Spitalul nr. 1 Urgenţă Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Despre slasher

Check Also

BOMBA ANULUI ! LUCIAN CIOBANU INTRA IN ISTORIE ! PROIECTE EUROPENE DE 600 MILIARDE LEI VECHI DECLARATE ELIGIBILE PENTRU CALAFAT !

Azi Calafatul primeste probabil cea mai buna veste din ultimii 27 de ani . Proiecte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 5 seconds