Home / Politica / doi parlamentari doljeni parasesc PSD pentru Geoana . Iata indiciul care da ca sigura si plecarea lui Prioteasa

doi parlamentari doljeni parasesc PSD pentru Geoana . Iata indiciul care da ca sigura si plecarea lui Prioteasa

Senatorul Mircea Geoană a lansat duminică, la Romexpo, un nou proiect social-democrat intitulat “România noastră”, susţinănd că această iniţiativă va schimba majoritatea în Parlament, iar în luna martie va fi instalat un nou Guvern, potrivit Mediafax.
Reuniunea a început la Romexpo, moderatorul fiind Radu Soviani, care i-a anunţat pe cei care sunt iniţiatorii acestui proiect: parlamentarii Cătălin Croitoru, Florentin Gust, Petre Petrescu, Dumitru Chiriţă, Valer Marian, Oana Niculescu Mizil, Radu Popa, Dan Tătaru, dar şi primarul sectorului 5 Marian Vanghelie.
Geoană a spus că îi aşteaptă pe cei din PSD alături de el, condiţia fiind respectarea principiilor proiectului său.
El a mai spus că “România noastră” va fi la guvernare şi va obţine un scor “extraordinar de bun” la alegerile parlamentare.
“După o matură şi serioasă gândire am înţeles că, dacă vrem să dăm o şansă noii stângi, nu putem construi pe o temelie putredă. (…) Cum poate cineva să accepte ca principalul partid al stângii sa fie un partid complet nedemocratic?”, a spus Geoană.Petre Petrescu este ruda cu Ion Prioteasa ceea ce da ca sigura plecarea din PSD si a presedintelui Consiliului Judetean si a parlamentarului Mihai Fifor urmati de peste 30 de primari. Plecarea ar putea surveni la finele acestui an conform unor surse pentru ca o decizie intempestiva ar putea crea mari turbulente in CJ Dolj . Doi Parlamentari Doljeni Parasesc PSD Pentru Geoana . Iata Indiciul Care Da Ca Sigura Si Plecarea Lui Prioteasa

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *