Home / Actualitate / DNA sufera o infrangere in fata Olgutei . Judecatorii resping cererea de arestare a procurorilor

DNA sufera o infrangere in fata Olgutei . Judecatorii resping cererea de arestare a procurorilor

Judecătorii au decis soarta Liei Olguţa Vasilescu. S-a respins propunerea de arestare preventivă, iar edilul Craiovei rămâne în arest la domiciliu.
Culege roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 500 si 10.000 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Dar care erau acuzaţiile celor de la DNA pentru care procurorii au cerut arestarea Olguţei? „În cursul anului 2012, cu prilejul campaniei electorale pentru alegerea primarului municipiului Craiova, mai mulți oameni de afaceri au fost determinați de candidatul Lia Olguța Vasilescu, personal sau prin intermediul unor persoane din echipa de campanie, să efectueze diverse sponsorizări. În scopul obținerii acestor foloase, inculpata s-a folosit de influența pe care o avea asupra oamenilor de afaceri, în calitatea sa de vicepreședinte al organizației județene a unui partid politic”, potrivit DNA.
Decizia de arest la domiciliu a edilului Craiovei nu este definitivă, dar este executorieLia-Olguta-Vasilescu. DNA poate face apel la această hotărâre.
Primarul Craiovei a făcut şi primele declaraţii imediat după ce a ieşit din Arestul Central. Lia Olguţa Vasilescu nu e de acord cu decizia de arest la domiciliu şi a promis că o va contest. „Nu trebuie să alergaţi după mine. Vom constesta decizia de arest la domiciliu. Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Nici măcar procurorul nu a spus că am luat bani de undeva”, a spus Olguţa.
Edilul Craiovei a vorbit şi despre condiţiile din arest, dar şi despre faptul că este şi mai populară acum, după ce a fost reţinută o zi de către DNA. „Nu am avut probleme în arest. Toată lumea s-a comportat bine cu mine. Nu contează condiţiile pentru mine. Eu construiesc un stadion la Craiova, construiesc un spital, fac reabilitari de blocuri. Din asta se câştigă capital electoral. Acum ce să facem noi primarii? Să nu mai construim nimic?”, a spus Olguţa Vasilescu.

Despre slasher

Check Also

Urmărit internațional prins la PTF Calafat

Conform IPJ Dolj, pe 6 iulie a.c., poliţişti de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: