Home / Actualitate / Detalii infioratoare ies la iveala in cazul tanarului batut in Cluj. Agresorii l-ar fi drogat sa vada cat rezista la bataie

Detalii infioratoare ies la iveala in cazul tanarului batut in Cluj. Agresorii l-ar fi drogat sa vada cat rezista la bataie

Detalii infioratoare ies la iveala in cazul tanarului de 18 ani din Cluj, batut cu bestialitate de prietenii sai, in timp ce fosta iubita a filmat violentele si a postat inregistrarea pe internet.

Se pare ca baiatul ar fi fost obligat de cei doi adolescenti de 17 ani sa consume droguri pentru ca isi doreau sa vada cat rezista sub ploia de pumni si picioare.

Tinerii au recunoscut totul in fata anchetatorilor care i-au si arestat pentru 30 de zile. Bataia a durat mai bine de 10 minute, iar victima lor a fost la un pas sa intre in coma.

Judecatorii au luat in calcul si impactul pe care fapta celor doi a avut-o in mediul online, asa ca i-au considerat pericol public si au decis arestarea lor.

La externare baiatul a povestit ca si-ar fi impins fosta prietena, iar cei doi ar fi vrut sa o apere.

Tanarul, in varsta de 18 ani, recunoaste ca si el, si suspectii, consumasera alcool inainte sa se incaiere. Baiatul a fost fortat sa consume si etnobotanice.

Scenele de o violenta extrema au starnit un val de reactii negative pe Facebook. Judecatorii au luat in calcul si impactul pe care fapta celor doi a avut-o in mediul online, asa ca i-au considerat pericol public. Ei sunt cercetati penal pentru tentativa de omor.

Sursa :http://stirileprotv.ro

 

Despre admin

Check Also

Nouăsprezece irakieni depistaţi în două autoturisme, în apropierea malului Dunării Duminică, in apropiere de Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Dolj şi S.P.F. Calafat, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliției Municipiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *