Home / Local / Departamentul de proiecte a obtinut aprobari pentru fonduri cat bugetul de investitii al primariei pe 40 de ani
accident munca

Departamentul de proiecte a obtinut aprobari pentru fonduri cat bugetul de investitii al primariei pe 40 de ani

Departamentul de proiecte al primariei municipiului Calafat a obtinut aprobari pentru fonduri cat bugetul de investitii al primariei pe 40 de ani . Este vorba es[re proiecte obtinute de la guvernul Romaniei gen str . Tudor Vladimirescu prin PNDL sau refinantarea DC 66 prin MDRAP . Ambele proiecte insumeaza aprocimativ 120 miliarde lei vechi si vizeaza in mod direct lucrari importante de infrastructura . De asemenea prin INTERREG au fost aprobate 7 proiecte in mod direct primariei si inca unul care se va desfasura cu sprijinul primariei in valoare totala de 800 miliarde lei vechi . Jumatate dintre acestea vizeaza de asemenea lucrari ample de infrastructura .

De asemenea in acest moment primaria este angrenata in diverse faze ale unor proiecte mai mici cum ar fi ” Path of Clay ” sau un proiect IT cu o institutie universitara . Mai mult acum departamentul de proiecte se lupta sa mai obtina atat finantari guvernamentale in viitoarea faza a PNDL sau prin CNI dar va depune alte proiecte pe POR dintre care doua pentru spital si inca unul referitor la o mare baza sportiva care au sanse extrem de serioase de a fi aprobate .

Toate aceste proiecte nu inseamna numai lucrari ample de infrastructura precum si investitii serioase in sanatate si invatamant daR vor crea locuri de munca si vor aduce o importanta infuzie de capital in economia calafeteana care la randul sau va genera alte locuri de munca .Societatea primariei ar putea prelua componente importante ale acestor lucrari creand in acest sens locuri de munca . Aceste proiecte aprobate sau care urmeaza sa fie supuse aprobarii se vor derula efectiv in urmatorii 5-6 ani si vor schimba definitiv fata orasului dar si nivelul de trai al locuitorilor sai . Suma numai a proiectelor deja aprobate depaseste bugetul de investitii a Calafatului pe o perioada de 40 de ani .

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 10 =

%d blogeri au apreciat: