Home / Politica / Delegatia PSD Dolj la ziua comunei Ciupercenii Noi

Delegatia PSD Dolj la ziua comunei Ciupercenii Noi

Duminică, 23 octombrie 2016, la invitația primarului Gheorghe Mungiu, o delegație importantă a PSD Dolj, condusă de președintele Claudiu Manda, Lia Olguța Vasilescu, Ion Călin și Ion Prioteasa, a participat la Zilele comunei Ciupercenii Noi.

”Suntem obișnuiți ca în fiecare an să îi avem alături de noi, la ceas de sărbătoare, pe colegii de la nivel județean. Sincer vorbind, sunt mai mult decât colegi, sunt prietenii noștri. Le mulțumim pentru prezență și îi asigurăm că așa cum noi ne bazăm pe ajutorul lor, la fel se pot baza și ei pe al nostru. În zi de sărbătoare le doresc tuturor cetățenilor din comuna Ciupercenii Noi multă sănătate și la mulți ani!”, a spus primarul comunei Ciupercenii Noi, Gheorghe Mungiu.

La eveniment au mai participat vicepreședinții PSD Dolj Alina Tănăsescu, Cosmin Enea, Ovidiu Flori, Florin Stancu, Mihai Neațu, Alexandra Presură, Oana Bică, Laurențiu Vieru, Viky Bonea, consilierii județeni Marin Marian Viorel, Clara Voicu, Daniel Călărașu și administratorul public al județului Cosmin Durle.1910-300x200

Despre slasher

Check Also

Ghita ii distruge pe Coldea si Kovesi cu dezvaluirile din seara aceasta

Fugarul Sebastian Ghiţă revine în forţă cu o serie de noi dezvăluiri zgudiotoare despre adjunctul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *