Home / Actualitate / Decalogul jucatorului la loto: 10 reguli de urmat pentru sanse de castig mai mari

Decalogul jucatorului la loto: 10 reguli de urmat pentru sanse de castig mai mari

Independenta financiara, viata fara griji, bani suficienti cat sa poata fi lasati mostenire si urmasilor – cine nu si-ar dori toate acestea? Pentru a le putea obtine, ai nevoie de foarte multa munca si dedicare, sau de foarte mult noroc.

Pe cea de-a doua varianta se bazeaza destul de multi, incercandu-si sansele la loterii, jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive. Sansele la jocuri de noroc sunt egale pentru toti participantii – daca luam exemplul jocului de loto 6 din 49, fiecare dintre variante are aceeasi sansa de 1 la aproape 14 milioane de a fi extrasa. Exista totusi cateva strategii, tehnici sau unelte care pot aduce o crestere a sanselor de castig. Care sunt acestea? In continuare iti prezint decalogul jucatorului la loto – 10 sfaturi practice de care te poti folosi pentru un plus de sansa.

  1. Bazeaza-te pe intuitie

Cand spun asta ma refer la ideea ca fiecare dintre noi are unul sau cateva numere care ii aduc noroc. Pot fi reprezentate de date de nastere, aniversari sau alte evenimente speciale, ori pur si simplu numere care in diverse ipostaze ti-au adus noroc.

Ideea de baza aici este sa alegi si sa joci de fiecare data acele numere pe care tu le consideri norocoase.

  1. Joaca de fiecare data variante simple

In intreaga istorie a jocului de loto 6 din 49 sunt mai numeroase marile premii care au fost castigate cu variante simple, fara combinatii si scheme de joc complexe. Pe langa faptul ca sunt si mai ieftine – variantele complexe pot ajunge sa coste si mii de lei – variantele simple jucate iti pot aduce astfel si un plus de sansa.

  1. Joaca de fiecare data aceleasi numere

Va spun asta din experienta personala. Am avut un profesor care a castigat la loto 6 din 49, la categoria a II-a – a nimerit 5 din cele 6 numere. La momentul respectiv premiul pentru acea categorie era de cateva sute de milioane de lei (vechi).

Mi-a povestit apoi de ce nu a nimerit si cel de-al 6-lea numar, pentru ca nu a ascuns faptul ca a castigat. Jucase aproape 10 ani aceeasi varianta, pentru fiecare extragere. Aceleasi 6 numere, de fiecare data. In saptamana in care a decis sa schimbe unul dintre numere, a castigat acel premiu la categoria a II-a. Daca nu l-ar fi schimbat, ar fi luat premiul cel mare (a venit cu bilete din alte saptamani pentru a demonstra ce varianta jucase ani de-a randul).

Nu spun asta doar eu, ci si foarte multi castigatori la loterie, care sustin ca mizand mereu pe aceeasi varianta (sau variante) ai sanse mult mai mari de castig.

  1. Evita variantele aleatorii

De preferat este sa iti alegi singur numerele, prin orice schema sau strategie proprie, decat sa optezi pentru numere generate aleator, asa-numitul sistem „quick pick”. Teoretic, sansele sunt egale. Practic, statisticile arata ca doar jucatori care s-au mentinut si au jucat de fiecare data propriile numere au ajuns in cele din urma sa castige.

  1. Evita sa alegi numere din aceeasi categorie

De cate ori ai vazut sa se extraga o varianta de genul 1, 2, 3, 4, 5, 6? Sau cele 6 numere sa faca parte doar din intervalul 10-20?

Ideea in acest caz este sa ai si varietate si sa nu te bazezi pe numere consecutive sau care fac parte din acelasi interval, daca vrei sa iti imbunatatesti sansele de castig.

  1. Pune cat mai multe bilete

Poate ca suna ca un cliseu, dar este adevarat: cu cat ai mai multe variante jucate, cu atat vei avea si sanse in plus de a castiga. Limiteaza-te, totusi, la un anumit buget, pentru ca nu vrei sa iti investesti toate economiile jucand la loto.

Te poti alia si cu alti jucatori, simple cunostinte, prieteni sau rude, impreuna cu care sa investesti impreuna in bilete loto – in acest fel vei face si tu o economie si vei avea o sansa de castig in plus.

  1. Ajuta-te si de statistici si diverse unelte loto

Nu te poti baza tot timpul pe noroc si intuitie. Atunci cand iti alegi numerele pe care vei miza, poti sa arunci o privire si pe cateva statistici ale rezultatelor anterioare la extrageri.

Cateva cautari online te vor lamuri care sunt numerele simple, perechile sau tripletele de numere extrase cel mai frecvent. Poti gasi chiar si o analiza completa a numerelor jucate la 6 din 49, ordonate in functie de cat de des au aparut in cadrul extragerilor (personal ma informez de pe site-ul rezultateloto.ro).

Astfel, atunci cand vei concepe variantele de combinatii de numere pe care le vei juca, vei avea un plus de sansa: chiar daca nu exista un motiv aparte pentru care anumite numere apar mai des, jucandu-le iti poti creste oportunitatile de castig.

  1. Nu te descuraja daca nu castigi premiul cel mare

Este ceva intalnit destul de rar – la cat de mici sunt sansele (1 din aproape 14 milioane) nici nu e de mirare. Chiar daca nu ai castigat premiul cel mare, multumeste-te totusi si cu categoria a II-a sau a III-a, pentru ca reprezinta tot un plus.

  1. Participa la mai multe loterii

Loto 6 din 49 nu e singura ta optiune, in cazul in care vrei sa castigi. Ai la dispozitie si alte variante: 5 din 40 sau Joker, ori loterii internationale la care poti sa participi online. Ideea e sa pastrezi in minte si regulile anterioare, dar sa joci si la alte loterii, daca vrei mai multe sanse de a castiga.

  1. Foloseste-te si de sfaturile altor castigatori

Online poti gasi recomandari de la diverse persoane, dar cel mai indicat este sa verifici ceea ce au de spus chiar cei care au ajuns sa castige (chiar de mai multe ori) marele premiu la loterie. Sunt cateva exemple de jucatori americani care au castigat de pana la 7 ori sume consistente participand la loterii – iti poate fi de ajutor sa citesti si cateva din sfaturile lor.

Chiar daca nu exista o metoda sigura care sa iti garanteze castigul premiului cel mare, nu strica sa iti imbunatatesti putin sansele. Foloseste-te astfel de aceste 10 recomandari, daca ceea ce iti doresti este sa inclini balanta norocului in favoarea ta.

Despre Redactoe Ziarul De calafat

Check Also

Urmărit internațional prins la PTF Calafat

Conform IPJ Dolj, pe 6 iulie a.c., poliţişti de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: