Home / Monden / De luni se strica vremea

De luni se strica vremea

Duminică, vremea se va menţine caldă pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, mai mult senin în est şi sud-est şi doar spre seară vor fi înnorări şi condiţii reduse de ploaie în vestul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice. Pe arii restrânse, dimineaţa, în zonele joase de relief din est şi sud-est şi în depresiuni va mai fi ceaţă.
VREMEA PE 2 ZILE
Luni, vremea va deveni în general instabilă, iar valorile termice diurne vor marca o scădere în majoritatea zonelor, astfel încât în regiunile intracarpatice se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17-18 grade în depresiuni şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est la Călăraşi. Va ploua pe arii extinse în jumătatea de vest a ţării şi pe spaţii mai mici în rest.
Ploile, îndeosebi sub formă de aversă, vor fi însotite trecător de descărcări electrice, iar izolat în nord-vest şi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate.
În capitală, spre seară temporar vor fi ploi şi posibil descărcări electrice. Dimineaţa vor fi 11-12 grade şi la amiază, 25…26 de grade.
Marţi vremea va continua să se răcească. Temperaturile maxime vor cuprinse între 12 grade la Miercurea Ciuc şi 20…21 de grade în sud-est la Giurgiu, Călăraşi, Brăila, Galaţi, Tulcea, Constanţa. Va ploua în aproape toată ţara: pe arii extinse în Maramureş, Crisana, Transilvania, Moldova si Dobrogea, local în Banat si Muntenia si izolat în Oltenia. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitatii mixte.
Izolat se vor cumula cantităti de apă mai însemnate. Vântul va avea intensificări temporare, cu precădere în sud-vest, vest si nord.
Şi în Bucureşti se va răci. Dimineaţa, 13-15 grade si la amiaza, in jur de 20 de grade. Trecător va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificări.realitatea.net

ploaie_revistatango_ro_24889800

Despre slasher

Check Also

NOU ! DE MAINE POTI MANCA SI PIZZA LA FAST FOOD ADA&ANA

TI-E FOAME SI NU TE POTI HOTARA DACA VREI SA MANANCI PIZZA SAU SHAORMA ? …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: