Home / Politica / De guvernul tehocrat al lui Iohannis si sustinut de PNL s-a ales praful . Inca patru ministri au plecat

De guvernul tehocrat al lui Iohannis si sustinut de PNL s-a ales praful . Inca patru ministri au plecat

Guvernul lui Dacian Cioloș se dezintegrează! Tehnocrații au decis să părăsească, în masă, Executivul. Primul care a plecat a fost ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

”După o perioadă de construcție, Guvernul intră într-o etapă nouă, aceea a livrării rezultatelor. La începutul mandatului mi-am asumat câteva măsuri concrete. Avem câteva dosare în care lucrurile au avansat, dar sunt și domenii în care vreau să dau un nou impuls. Am decis să operez câteva schimbăru în Guvern, 4 schimbări. Asta nu înseamnă că în perioada următoare nu o să mai facem schimbări.

De la Adrian Curaj, Marius Bostan, Dan Costescu și Dan Soenescu îmi iau la revedere de la ei.

Mâine voi înainta președintelui următoarele propuneri: la Educație – Mircea Dumitru, la Transporturi Sorin Bușe”, a spus Dacian Cioloș.

„La Ministerul pentru Românii de Pretudindeni am propus-o pe doamna Maria Ligor care este ambasadorul României la Otawa, în Canada. A fost ambasador în Spania, cunoaşte foarte bine problemele românilor din diaspora.

La Ministerul Comunicaţiilor, Dragoş Tudorache va fi interimar. Va pregăti câteva măsuri pentru o mai bună coordonare a proiectelor. „, a spus Dacian Cioloş.

media-145293465246723400

Despre slasher

Check Also

OFSD Calafat a dovedit ca se pricepe si la politica si la bucatarie

Azi cateva dintre reprezentantele organizatiei de femei a PSD Calafat au participat la Baile Herculane …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: