Home / Politica / De ce are nevoie Calafatul de o guvernare PSD

De ce are nevoie Calafatul de o guvernare PSD

De ce are nevoie Calafatul de o guvernare PSD ? In primul rand pentru ca atat primarul cat si cei mai multi consilieri locali sunt de la PSD . S-a demonstrat in fiecare guvernare faptul ca apartenenta primarului la partidul de guvernamant este folositoare si localitatii . De asemenea Consiliul Judetean Dolj este de asemenea dominat de catre PSD si cu siguranta o guvernare de dreapta reprezentata la Dolj din plin de oamenii lui Basescu ar vaduvi atat Doljul cat si Calafatul de resursele necesare dezvoltarii .
La Calafat este in faza finala de implementare masterplanul de apa care va aduce apa si canalizare in satele Ciupercenii Vechi , Basarabi si Golenti dar si investitii la statia de apa si epurare . Investitia de peste 22 milioane euro pentru Calafat este aproape finalizata si nu mai este nici un secret ca este meritul aproape exclusiv al PSD Dolj . De asemenea Calafatul va mai beneficia de o investitie extrem de importanta prin masterplanul de deseuri care este tot meritul PSD Dolj . Centrul de plasament din Calafat din subordinea DGASPC care se dezvolta in continuare este tot o investitie majora a Consiliului Judetean condus de catre PSD .
de asemenea calafatul mai are 5 proiecte in valoare de peste 15 milioane euro pe proiecte transfrontaliere blocate de incompetenta guvernului Ciolos care nu a reusit sa deblocheze nici unul dintre aceste proiecte in intreaga tara . Nu in ultimul rand proiectul PSD de crestere a salariilor si pensiilor va afecta pozitiv economia Calafatului al carui consum se bazeaza in principal pe veniturile bugetarilor si pensionarilor . Conducta de gaze este de asemenea o prioritate pe care incompetentul guvern Ciolos nu a bagat-o in seama . Fara gaze si fara proiectul de reducere si eliminare a taxelor propus de PSD misiunea de atragere a unor investitori la Calafat devine foarte grea . Dincolo de optiunile politice pe 11 decembrie trebuie sa alegem si in functie de interesul localitatii in care traim .download

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: