Home / Politica / De ce are nevoie Calafatul de o guvernare PSD

De ce are nevoie Calafatul de o guvernare PSD

De ce are nevoie Calafatul de o guvernare PSD ? In primul rand pentru ca atat primarul cat si cei mai multi consilieri locali sunt de la PSD . S-a demonstrat in fiecare guvernare faptul ca apartenenta primarului la partidul de guvernamant este folositoare si localitatii . De asemenea Consiliul Judetean Dolj este de asemenea dominat de catre PSD si cu siguranta o guvernare de dreapta reprezentata la Dolj din plin de oamenii lui Basescu ar vaduvi atat Doljul cat si Calafatul de resursele necesare dezvoltarii .
La Calafat este in faza finala de implementare masterplanul de apa care va aduce apa si canalizare in satele Ciupercenii Vechi , Basarabi si Golenti dar si investitii la statia de apa si epurare . Investitia de peste 22 milioane euro pentru Calafat este aproape finalizata si nu mai este nici un secret ca este meritul aproape exclusiv al PSD Dolj . De asemenea Calafatul va mai beneficia de o investitie extrem de importanta prin masterplanul de deseuri care este tot meritul PSD Dolj . Centrul de plasament din Calafat din subordinea DGASPC care se dezvolta in continuare este tot o investitie majora a Consiliului Judetean condus de catre PSD .
de asemenea calafatul mai are 5 proiecte in valoare de peste 15 milioane euro pe proiecte transfrontaliere blocate de incompetenta guvernului Ciolos care nu a reusit sa deblocheze nici unul dintre aceste proiecte in intreaga tara . Nu in ultimul rand proiectul PSD de crestere a salariilor si pensiilor va afecta pozitiv economia Calafatului al carui consum se bazeaza in principal pe veniturile bugetarilor si pensionarilor . Conducta de gaze este de asemenea o prioritate pe care incompetentul guvern Ciolos nu a bagat-o in seama . Fara gaze si fara proiectul de reducere si eliminare a taxelor propus de PSD misiunea de atragere a unor investitori la Calafat devine foarte grea . Dincolo de optiunile politice pe 11 decembrie trebuie sa alegem si in functie de interesul localitatii in care traim .download

Despre slasher

Check Also

Ghita ii distruge pe Coldea si Kovesi cu dezvaluirile din seara aceasta

Fugarul Sebastian Ghiţă revine în forţă cu o serie de noi dezvăluiri zgudiotoare despre adjunctul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *