Home / Sport / Cupa Calafatului la judo

Cupa Calafatului la judo

IeriCupa Calafatului La Judo, 7 septembrie, a avut loc in sala de sport a Liceului Teoretic Independenta, cea de-a VII-a editie a CUPEI CALAFATULUI LA JUDO.
La competitia internationala din acest an au participat 107 sportivi de la 13 cluburi – 10 cluburi din tara si trei din strainatate (Bulgaria si Serbia).
Profesorul si antrenorul Alexandru Pop, initiatorul acestei manifestari sportive, a multumit celor care au facut posibila cea de-a VII-a editie dedicata sportivilor judoka.
Primarul mun. Calafat- Lucian Ciobanu, Consiliul Local Calafat si conducerea Liceului Teoretic Independenta- reprezentat de doamna prof. Adriana Popa, au sustinut aceasta competitie care a reunit peste 100 de sportivi din trei tari.
Salutam implicarea institutiilor de conducere ale municipiului Calafat si totodata efortul deosebit, perseverenta si profesionalismul pe care profesorul si antrenorul Alexandru Pop l-a aratat de-a lungul a peste 35 de ani de activitate pe segmentul Judo, unde a obtinut sute de premii nationale si internationale.

Despre slasher

Check Also

7 medalii pentru tinerii judoka din Calafat la un turneu international

Siklos-Ungaria Turneu Internațional de judo În perioada 19-20.august 2017, în orașul Siklos, Ungaria, s-a desfășurat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *