Home / Politica / Cum a profețit Băsescu reținerea Olguței Vasilescu de DNA

Cum a profețit Băsescu reținerea Olguței Vasilescu de DNA

Olguța Vasilescu va fi ruptă – sau cel puțin așa spunea că ar vrea să fie. O spunea președintele PMP Traian Băsescu în vizita de lansare a candidatilor din Dolj a partidului pe care îl conduce în 20.03.2016. După exact 10 zile Lia Olguța Vasilescu ”este ruptă” de DNA pentru că e puțin probabil ca în noile condiții să mai dorească să mai candideze pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Muncipiului Craiova.

media-145145660283540100Partidul Mişcarea Populară Dolj şi-a lansat, duminică 20.03.a.c., la Casa Studenţilor din Craiova, candidaţii pentru alegerile locale, printre aceştia aflându-se şi preşedintele PMP Dolj, Gelu Vişan, care va candida pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Prezent la eveniment, fostul preşedinte Traian Băsescu le-a cerut membrilor PMP din sală „să o bată” pe Lia Olguţa Vasilescu, actualul primar al Craiovei şi candidat pentru un nou mandat din partea PSD. „Succes candidaţilor noştri, succes dumneavoastră! Eu respect foarte mult femeile, dar pe Olguţa o vreau bătută! În alegeri!”, a spus Băsescu, la finalul evenimentului.

Despre slasher

Check Also

Andreea Marineascu este noua presedinte al OFSD Calafat

” Organizatia Femeilor Social Democrate din Calafat si-a ales conducerea pentru urmatorii doi ani ! …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: